Soffbord i metall

Visar 190 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Metall

Varför ska jag köpa ett soffbord i metall?

Ett soffbord i metall är både snyggt, lättskött ochpraktiskt. Det blir inte fläckigt och det går inte sönder.Husdjuren kan heller inte klösa eller gnaga på det. Barnenhar också svårt att förstöra det. När du väljer en klassiskoch stilren design blir ditt soffbord i metall aldrigheller omodernt.

Hur inreder man med svart soffbord i metall?

Man kan välja att hålla samma stil som i resten av rummeteller använda kontraster för effekt. Placera gärna en storfluffig ryamatta under bordet i grått och rött. Det passarockså bra att kombinera soffbord i metall med läder ochskinn. En soffa eller två fåtöljer i valfri färg.

Hur sköter man ett soffbord i metall?

Bord i metall är mycket lättskötta. Man kan torka avmetalldelarna med en lätt fuktad trasa. Om soffbordetbestår av flera olika material, som glas och metall ellerträ och metall, då får man behandla de olika materialenseparat.

Har Trademax många soffbord i metall?

Vi på Trademax har ett exklusivt urval av snygga ochbilliga soffbord i metall i olika stilar. Du väljer det sompassar dig bäst och köper det sedan billigt online hos oss.Vi vill alltid ge dig bästa service och pris.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Typ
Stil
Utseende (1)
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj