Soffbord i guld

63 st produkter
Kampanj
  • Guld
1225994(7).jpg

Soffbordet ses som en viktig komponent till soffan, soffgruppen eller fåtöljen. Vill du skapa en lyxig känsla kan ett soffbord guld vara just den rätta detaljen för ditt vardagsrum. Ett guldigt soffbord skapar inte bara en central punkt i rummet, det är också en bra konversationsstartare om du har nya gäster i hemmet. På Trademax har vi många olika modeller av guld soffbord i flertalet olika material. Välj bland soffbord guld med en marmorskiva, eller kanske en satsbordsversion av soffbord guld. Vilken typ av soffbord i guld du än väljer så kan du vara säker på att trivas med det i många år framöver.

Soffbord i guld ger glans till vardagen

Vilka modeller av soffbord i guld erbjuder Trademax?

Det finns en hel del att välja bland. Du kanske gärna vill ha ett soffbord med bordsskiva eller någon annan detalj i något naturmaterial, då kan ett soffbord guld med en bordsskiva i marmor vara vackert. Vill du ha en känsla av rymd så kan ett soffbord guld med glasskiva vara både vackert och praktiskt. Vill du ha ett finlemmat soffbord, kan du välja underrede till ditt soffbord i tunn metall. Med ben och stativ i guld kommer bordet att stå stadigt under vikten av en marmorplatta.

Finns soffbord i guld kombinerat med en annan färg?

Du kan välja ett soffbord som har kombinationer av guld och någon färg som bryter av. Varför inte ett soffbord guld med svarta detaljer? Om du vill ha prydnadssaker, tidskrifter och böcker på ett hyllplan undertill, kan du välja en transparent bordsskiva i glas för att framhäva dina stileben.

Vilka former har soffbord i guld?

Beroende på hur din soffgrupp ser ut kan du välja olika former på ditt soffbord. Vid en större soffgrupp passar förmodligen den rektangulära formen bäst. Det finns även många runda soffbord guld att välja bland. Den runda formen på soffbord guld passar bra till en mindre soffgrupp. Oavsett vilken utformning du väljer kan du hitta den hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj