Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Runt soffbord

349 st produkter
Visar 24 av 349 produkter
1
...
15

Populära filtreringar

Om du letar efter ett runt soffbord kommer du med all säkerhet att hitta ett hos oss på Trademax. Vi har ett stort utbud av mindre och större runda soffbord som passar in i alla miljöer. Runda soffbord ger en luftig känsla och kan kombineras med sideboard om du vill göra bordet större. Ett sideboard i samma design som ditt runda soffbord kan också fungera som ett matchande avlastningsbord bredvid en fåtölj eller vid sidan av soffan. Runda soffbord finns i flera olika material och färger för att passa in med resten av inredningen i ditt hem.

Vackra runda soffbord

  • Hur väljer jag rätt runt soffbord?

    När du väljer bland de runda soffbord som finns hos oss på Trademax behöver du bara tänka på hur resten av inredningen i ditt hem ser ut. Runda soffbord av trä ger en känsla av natur medan de av glas eller marmor ger en elegans och stilrenhet åt rummet. Runda soffbord ger en mjukhet åt miljön och du hittar flera bord med tillhörande sideboard.
  • Vilka fördelar har runda soffbord av trä?

    De runda soffbord i trä som finns hos oss på Trademax har ofta en yta av fanér. Det ger den rätta känslan av natur och samtidigt är den lätt att hålla fräsch och snygg. Du kan välja mellan en mörk eller ljus bordsskiva med ett underrede av metall eller trä som passar den övriga inredningen.
  • Vilka material är bäst till runda soffbord?

    Hos oss på Trademax finns runda soffbord i flera olika material. När du väljer material är det bra att tänka på hur lättskött du vill att ditt runda soffbord ska vara och hur känsligt det är för repor. Har du småbarn kan det exempelvis vara bra med ett stabilt, runt soffbord i trä eller marmor med en yta som är lätt att torka av.