Gula bord

Visar 42 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Gul

Vilka gula bord finns hos Trademax?

Vi på Trademax erbjudet ett varierat utbud av gula bord. Naturligtvis hittar du allt från skrivbord, soffbord, nattduksbord eller avlastningsbord till matbord och mycket mer i vår katalog. Våra bord är inte alltid helt och hållet i gult. I många fall är den gula färgen kombinerad med andra inslag, och ibland utgör det gula enbart stilrena men effektfulla detaljer av helheten. Det kan till exempel vara att bordsbenen eller en hylla på skrivbordet är gula, medan resten av bordet är av en annan färg.

Passar ett gult bord för mig?

Gult har många betydelser och kan betyda olika saker för olika personer. Vad som ofta förknippas med gult är en optimistisk syn på livet tillsammans med både energi och barnasinne. För mycket gult kan därför ibland bli lite väl starkt och ge ett mindre seriöst intryck. I lagom mängd utgör det dock en vacker kontrast till lugnande färger, och det är också etablerat att gult bidrar till både koncentration och kreativitet. Ett gult bord kan därför vara perfekt i arbetsrummet.

Hur får jag ett gult bord att matcha inredningen?

Gult kan vara en ganska intensiv färg om den står ensam. Därför kan det vara lämpligt att matcha ditt gula bord med nyanser av lugnare färger. Grått och vitt är till exempel utmärkta färger för att dämpa det gula intrycket, samtidigt som den får förutsättningar att visa sig från sin bästa sida. Det är därför ett hett tips med en vit soffa till ditt gula soffbord eller en grå kontorsstol till ditt gula skrivbord.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Motiv
Antal sittplatser
Färg (1)
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj