Träbord med ask, björk och furu

6 681 st produkter
Kampanj
  • Trä
2098431(1).jpg

Varför ska man välja ett träbord?

Träbord är den verkliga klassikern när det gäller allasorters bord. Vare sig du söker ett praktiskt bord för dittkök, ett elegant matbord eller ett snyggt soffbord. Detfinns alltid ett träbord som matchar din inredningsstil.Det är viktigt att man väljer stolar i samma stil ochmaterial. Det kan också vara snyggt med någon ljusstake imetall som får stå på bordet när det inte används.

Hur sköter man om ett träbord?

Skötseln beror lite på träet och ytbehandlingen. Vissa bordska bara torkas med en lätt fuktad trasa medan andra mårbra av att bli insmorda med träolja någon gång i månaden.

Vilket slags träslag bör man välja till bordet?

Detta är mest upp till personlig smak. Vissa älskar ljusaenkla möbler medan andra föredrar mörkare träslag. Allt harsin charm. Välj bland våra många bord i ask, björk och furueller något annat träslag.

Varför ska man handla träbord hos Trademax?

Vi på Trademax har ett fantastiskt urval av träbord i allastorlekar och former. Vi har bord i många olika träslag ochbord med bara skivan i trä. Hos oss kan du välja vilkenmodell du vill ha i lugn och ro. Handla billigt och enkeltonline hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj