Träbord med ask, björk och furu

Visar 1015 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Trä

Varför ska man välja ett träbord?

Träbord är den verkliga klassikern när det gäller allasorters bord. Vare sig du söker ett praktiskt bord för dittkök, ett elegant matbord eller ett snyggt soffbord. Detfinns alltid ett träbord som matchar din inredningsstil.Det är viktigt att man väljer stolar i samma stil ochmaterial. Det kan också vara snyggt med någon ljusstake imetall som får stå på bordet när det inte används.

Hur sköter man om ett träbord?

Skötseln beror lite på träet och ytbehandlingen. Vissa bordska bara torkas med en lätt fuktad trasa medan andra mårbra av att bli insmorda med träolja någon gång i månaden.

Vilket slags träslag bör man välja till bordet?

Detta är mest upp till personlig smak. Vissa älskar ljusaenkla möbler medan andra föredrar mörkare träslag. Allt harsin charm. Välj bland våra många bord i ask, björk och furueller något annat träslag.

Varför ska man handla träbord hos Trademax?

Vi på Trademax har ett fantastiskt urval av träbord i allastorlekar och former. Vi har bord i många olika träslag ochbord med bara skivan i trä. Hos oss kan du välja vilkenmodell du vill ha i lugn och ro. Handla billigt och enkeltonline hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Utseende (1)
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj