Vita bord

3 247 st produkter
Kampanj
  • Vit
1241546(1).jpg

Vilka vita bord kan jag hitta på Trademax?

Hos oss på Trademax kan du hitta olika sorters bord i vit färg. Det finns bland annat sängbord, soffbord, avlastningsbord och självklart matbord. Här kan du kolla igenom ett stort utbud av diverse modeller och stilar. Tycker du om klassiskt och minimalistiskt? Inga problem, vi har stilrena designer med enkla linjer och former. Tippar du mot boho och rustik inredningsstil? Vi har sådana bord också. Bord med kurviga ben och vackra detaljer kanske är mer din stil. Vi har något för alla, du är välkommen att titta i vår stora katalog.

Hur inreder jag med ett vitt bord?

Det bästa med ett vitt bord är att det passar in i olika miljöer och färger. Dessutom är vitt uppiggande och fräscht. Det passar utmärkt till gråa, ljusa och blåa omgivningar. Men större kontraster är också jättesnyggt, som när du har mörk tapet på väggarna. Därför funkar det bra med bruna och gröna toner också. Du kan med krukväxter, vaser och hemdekor mjuka upp det vita och balansera ut kontrasterna.

Kan jag ha vitt bord med färgade stolar?

Ja, absolut! Ett vitt bord passar alldeles utmärkt som kombination till stolar i andra färger. Du kan våga dig på knallröda stolar till ditt vita köksbord. Eller svarta stolar till det runda, lilla bordet du vill ha på balkongen. Rottingstolar med sin naturliga, beigebruna färg passar också jättebra till vita bord. Det enda du bör tänka på är att det inte klatschar med resten av färgerna i rummet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj