Glasbord

363 st produkter
Kampanj
  • Glas
525683(13).jpg
Det finns en stor dragningskraft till glasbord som med sitt eleganta formspårk ger en stilren inredning. Det finns glasbord i alla dess former, stora som små, även färgmässigt finner du glasbord i exempelvis en mörkare toning åt det svarta hållet. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av glasbord. Här finner du glasbord för både vardagsrum, matrum och kontor. Bord i glas är inte, som man kanske skulle kunna tro, omtåliga. Våra glasbord är av härdat glas vilket för bordet säkert för vardaglig användning.

Vilka fördelar finns det med glasbord?

Glasbord reflekterar ljus och gör därmed rummet ljusare.Har du mer dämpad belysning på kvällen förhöjer glasbordetmysfaktorn. Glasbord är lätta att hålla rena men kräver attdu är lite varsam och använd underlägg när du äter.

Hur inreder man bäst med ett köksbord i glas?

Vill du ha ett vackert bord i köket som samtidigt ärdiskret är ett matbord i glas ett bra alternativ. Du kanvälja matbord med svart underrede för mer effekt eller ettvitt runt matbord i glas om du vill att matplatsen ska sestörre ut.

Ska man välja ett större soffbord i glas?

Du bör inte välja ett större soffbord för att det är iglas. Däremot kan du leka med former. Ett ovalt soffbord iglas är ett fint och mjukare alternativ till ett fyrkantigbord. Det finns också många vackra mindre soffbord i glassom är fina som avlastningsbord.

Är det dyrt med glasbord?

Vi på trademax.se har ett brett sortiment av glasbord tillbilligare priser som du smidigt köper online. Det kan varadet stora glasbordet med mässingsdetaljer såväl som detlilla cafébordet med en glasskiva. Du hittar ocksåtillbehör som exempelvis sugproppar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Förvaringstyp
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj