Sminkbord billigt

83 st produkter
Kampanj
1241546(1).jpg
Populära filtreringar

Sminkbord & toalettbord är både praktiskt och stilrent

Ett sminkbord är inte bara en möbel som ger förvaring och sittplats där du kan sitta och sminka dig, det är också en snygg inredningsdetalj i hemmet.

Vilket sminkbord ska du välja?

Hos oss på trademax.se har vi flera olika billiga toalettbord och sminkbord online att välja på. Vad just du ska välja beror bland annat på hur stor plats du har hemma och vad du personligen tycker är snyggt. Se till att du mäter där hemma innan du väljer storlek på ditt sminkbord.

Följer det med pall till sminkborden?

En del av våra sminkbord har en medföljande pall, annars finns det att köpa till om du behöver en sådan. Bor du trångt kan ett litet sminkbord vara att föredra. Om du istället bor lite större kan du ta ut svängarna mer och köpa en av våra större modeller.

Är det spegel i alla sminkbord?

Nej, alla sminkbord har inte spegel. Vissa modeller är enklare än andra och saknar då spegel, men det kan enkelt köpas till om du önskar det.

Vad finns det för material att välja på?

I vår billiga möbler outlet finns det sminkbord i olika storlekar och kulörer att välja på. Vi har sminkbord i ek och kinesisk gran för att nämna några. Välkommen in till oss på trademax.se för att hitta just din favorit bland våra sminkbord. Du beställer snabbt, enkelt och billigt hos oss på nätet. Vi här på trademax.se hjälper dig gärna i ditt val av smink bord.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj