Avlastningsbord

2 714 st produkter
REA
1226132(11).jpg

Alla hem behöver avställningsytor - i hallen, vardagsrummet eller kanske i köket? Vad passar inte bättre än en praktiskt avlastningsbord som trots att det tar så lite plats kan göra så stort intryck för hemmet. Hos oss på Trademax hittar du ett brett utbud av avlastningsbord i olika utföranden och storlekar. Visa upp dina finaste ägodelar och inredningsdetaljer, dekorera med blommor, eller håll det tomt för att ge möjlighet att lägga ifrån sig något i förbifarten. Oavsett om du behöver avställningsyta, förvaring eller en vacker möbel för inredningsstyling så hittar nätta och stilrena avlastningsbord hos Trademax.

Inred smart med avlastningsbord

Var ska avlastningsbordet stå och vilken funktion ska den ha? Avlastningsbord kan egentligen placeras i stort sätt var som helst i ditt hem, men de vanligaste placeringar är i hallen, köket eller vardagsrummet. Beroende på var du har tänkt att placera bordet lämpar sig vissa modeller av avlastningsbord bättre än andra. Exempelvis gör sig ett smalt avlastningsbord utmärkt i hallen eftersom detta utrymme vanligtvis är relativt smalt och avlångt. Att möblera med mindre nätta avlastningsbord kan få rum att upplevas luftigare, samtidigt som det öppnar upp för flexibilitet och ommöblering. Avlastningsbord kan även hjälpa till att binda ihop rummets möblering på ett smakfullt sätt. Placera det bakom soffan och pryd det med vackra detaljer, eller låt det agera blombord. Trots sina många praktiska fördelar är avlastningsbord även den perfekta möbeln om du bara vill inreda en yta som egentligen inte har något syfte.

Billiga avlastningsbord i olika modeller och material

I vårt sortiment av avlastningsbord hittar du mängder av olika modeller, oavsett om du är ute efter ett litet avlastningsbord eller ett rymligare med bra förvaringsmöjligheter. Hos oss hittar du bland annat avlastningsbord med lådor, samt avlastningsbord med hyllplan. Vi har även avlastningsbord på hjul som du lätt kan förflytta runt mellan olika rum, och varför inte använda det som en serveringsvagn? Välj mellan material som trä, metall och ek. I vårt sortiment hittar du även avlastningsbord med bordsskiva i glas, betong eller marmor.

Sätt stilen med färgen

Med genomtänkta funktioner och materialval erbjuder vi dig också avlastningsbord i olika färger. Genom att tänka smart med allt från färgval till placering av ditt bord kan du både yteffektivisera och stilsäkra ditt hem. Att inreda med ett vitt avlastningsbord är både klassiskt och tidlöst, och har du ljusa väggar kan samtidigt smälta in fint och få rummet att upplevas rymligare. Avlastningsbord i trämaterial skapar en naturskön och rogivande känsla, och med ett svart avlastningsbord ger du rummet ett effektfullt intryck. I vårt sortiment av avlastningsbord kan du välja mellan ett brett utbud av färgval. Bind ihop rummets inredning på ett smakfullt sätt, eller kombinera olika färger och stilar genom att välja ett avlastningsbord som bryter av helt från rummet övriga färgtoner.

Vi på Trademax levererar dina nya möbler hem till dig, snabbt och enkelt. Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA