Grått bord

Visar 1099 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Grå

Varför ska man välja ett grått bord?

Ett grått bord går ihop med alla andra färger och görrummet enkelt att inreda snyggt. Det är en diskret ochklassisk färg som ger full rättvisa åt din dukning och dittporslin eller dina prydnadssaker. Du kan enkelt matcha medtextilier i harmonierande eller kontrasterande färger.

Vad för material bör man välja?

Det finns grå bord i flera olika material. Det viktiga äratt de är korrekt ytbehandlade så att borden är lätta atthålla fläckfria. Ett grått bord kan vara modernt, rustikteller klassiskt i stilen beroende på design och material.Din smak och din stilkänsla får avgöra vilket material dutar.

Hur tar man hand om ett grått bord?

Det är enkelt med grå bord för fläckar syns inte lika lätt.Torka av bordet med en lätt fuktad trasa och torka eftermed hushållspapper. Blir det många måltider med småttingarsom inte riktigt lärt sig bordsskick? Då kan du välja attanvända vaxduk för att skona ytorna.

Vad hittar jag hos Trademax?

Vill du ha ett grått köksbord med vita stolar? Eller sökerdu ett grått runt bord för mysiga middagar med familj ochvänner? Du hittar alltid snygga och billiga bord online hososs på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie