Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 153 produkter
1
...
7

Är det dags att köpa ett bord till ditt barn? Då ska du köpa det här hos Trademax. Ett barnbord måste kunna hålla genom olika faser av barndomen och tåla både kritor, färg och klistermärken. Därför har vi satsat på klassiska bord för barn. De barnbord du hittar hos oss är tåliga, lätta att torka av och städa, och de rymmer mycket förvaring. Med ett skrivbord från Trademax har barnet en möbel att växa med, och vem vet, kanske barnbordet till och med följer med till den första lägenheten?

Våra bord för barn är inbjudande och inspirerande

Visst är det härligt att se sitt barn sitta alldeles uppslukad av en teckning eller en bok vid sitt skrivbord en eftermiddag? Eller kanske tittandes på en lärorik film på en surfplatta? Hos oss hittar du bord för barn som passar för alla typer av aktiviteter. Med neutrala färger och lugna linjer på barnbordet ger du barnet den ro som krävs för att kunna sätta sig ner och fokusera på den något stillsammare formen av lek som det innebär att kanske lägga ett pussel, rita en teckning eller skriva en saga. Det låter kanske otroligt att något sådant skulle kunna hända bara för att du köper ett nytt bord, men vi tror på barnets förmåga och egen skaparkraft, bara hen får en chans! Fördelar med våra bord för barn:

  • Praktiska
  • Stilrena
  • Håller länge
  • Bord att växa med
  • Bjuder in till lugn lek
  • Funkar i resten av hemmet

Det här är barnbord som fungerar lika bra för ett barnrum som för ett tonårsrum och som inbjuder till inspiration och koncentration. Flera av våra barnbord kommer med extra förvaring i form av lådor, och skulle det vara så att du behöver mer förvaring för kritor, spel och böcker så kan du alltid köpa till det hos oss. När du ska köpa bord till ditt barn hos oss vill vi gärna tipsa om att samtidigt passa på att köpa till andra möbler till barnets rum, till exempel en stol till bordet - vi har många att välja på! Så passa på redan idag och köp en komplett serie med nya möbler till barnets rum hos oss. Vi har prisvärda bord, stolar och andra möbler för barn!