Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Ett betongbord är alltid det rätta valet. Det är snyggt, hållbart och stilrent. De är med andra ord ett bord som kommer hänga med dig många år framöver och bli en del av familjen. Botanisera dig i Trademax sortiment och beställ betongbord billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Kan betongbord stå utomhus?

    Det är både trendigt och praktiskt att inreda uteplatsen med ett betongbord. Fördelen med ett bord i betong är att det är slittåligt, hållbart och tungt. Det kommer med andra ord stå på sin plats oavsett väderförhållande. Betong är ett levande material. Din bordsskiva kommer med tiden få en patina på grund av väder. Det är därför viktigt att ditt bord såpas in regelbundet. På så vis skyddar du bordsytan mot nedfall av olika slag. Bordet kan stå ute året om, men under vinterhalvåret är det viktigt att det står under tak. Snö och is får inte ligga på bordsskivan.
  • Behöver jag behandla mitt bord i betong?

    I princip alla bord behöver underhåll, betongbord är inget undantag. Det är viktigt att du inte använder andra rengöringsmedel än såpa och vatten vid avtorkning. Du kan blanda såpvatten med ca 20% såpa och torka av bordet. Låt bordet torka innan du stället något på det igen.
  • I vilka modeller kan jag köpa betongbord?

    Hos Trademax hittar du många olika modeller av betongbord. Bläddra bland soffbord, matbord och utebord. Du hittar även våra bord i olika former där du kan välja mellan rektangulära, fyrkantiga eller runda betongbord.