Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 1031 produkter
1
...
43

Populära filtreringar

Upptäck den tidlösa skönheten hos ett runt bord - en möbel som utstrålar elegans och fungerar som en central samlingsplats för samtal och gemenskap. Med sin harmoniska form och stilrena design skapar ett runt bord en inbjudande atmosfär och blir en naturlig mittpunkt i ditt hem. Oavsett om det placeras i köket, matrummet eller vardagsrummet, så ger bordet en känsla av samhörighet och skapar en perfekt plats för minnesvärda stunder med nära och kära. Utforska variationen av runda bord och låt dig inspireras av hur denna klassiska möbel kan förvandla ditt hem till en plats av både elegans och funktion.

Vad finns det för fördelar med ett runt bord?

Fördelarna med ett runt bord är många. Det är enkelt, elegant och tidlöst. Det vill säga att det i stort sett passar överallt i hemmet. Har du dessutom småbarn hemma är ett runt bord utan kanter ett perfekt val.

Har ni runda köksbord hos er?

Ja, det har vi. Hos oss på trademax.se har vi billiga runda bord online till såväl köket som vardagsrummet. Ett runt soffbord tar till exempel mindre plats och många föredrar idag ett runt bord framför andra varianter.

Hur tar jag hand om mitt runda bord?

De flesta bord är behandlade för att klara vardagligt slitage. Torka av ditt bord med en trasa när det behövs och använd underlägg till glas och koppar.

Hur väljer jag storlek på mitt bord?

Att välja storlek på bordet kan vara svårt. Det lättaste är att fundera över hur stort utrymmet är vid soffan eller i köket där bordet ska stå. Får alla plats att sitta vid bordet? Vad ska bordet användas till? Det är sådant du behöver ha i åtanke när du väljer storlek på ditt runda bord. Vi här på trademax hjälper gärna till med ditt köp av bord.