Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Rottingbord

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

  • Vad har rottingbord för egenskaper?

    Rottingbord är både naturligt och praktiskt. Rotting är ett levande material som är både lätt, hållbart och stabilt. Det finns lite större runda rottingbord som är 30 centimeter höga med en diameter på 70 centimeter. Man kan också välja lite mindre rottingbord, med en höjd på 24 centimeter och en diameter på 50 centimeter. Själva bordsskivan är i trä, medan resten av bordet är i äkta rotting. Den vanligaste färgen på rottingbord brukar vara brun.
  • Var kan jag ha ett rottingbord?

    Rotting är ett fuktkänsligt material, så därför mår bordet bäst om du ställer det inomhus eller i uterummet, då det kan ta skada om det utsätts för stora mängder fukt. Det kan placeras i vardagsrummet eller som en extra sittplats i sovrummet. Rottingbordet kan till exempel användas som soffbord där du kan placera både brickor och fruktskålar. Det är dock viktigt att undvika att utsätta rottingen för direkt solljus under längre perioder, då det kan göra att färgen bleknar. Det är även bra att undvika för stora temperaturväxlingar. Rotting är ett material som slits snabbare om möbeln förvaras utomhus. I det här fallet är till exempel konstrotting ett bättre alternativ, då det materialet klarar av fukt bättre än äkta rotting.
  • Är det lätt att rengöra ett rottingbord?

    Rottingbordet är enkelt att rengöra. Vid rengöring av rottingbordet är det viktigt att vara lite mer försiktig, då naturlig rotting är känsligare mot fukt än vad konstgjord rotting är till exempel. Rottingbordet kan till exempel rengöras med hjälp av en borste eller lätt fuktad trasa.