Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 17 av 17 produkter

Få ut det mesta möjliga av ditt utrymme. Med ett klaffbord/slagbord får du ett förlängningsbart matbord som är perfekta för dig med begränsat utrymme eller ofta återkommande gäster. På ett mycket enkelt sätt förvandlar du exempelvis ditt klaffbord för fyra till ett bord där sex personer får plats. Trademax har flera olika varianter av klaffbord som passar de flesta hem. Vi erbjuder även matbord och kompletta matgrupper med iläggsskiva som också kan vara ett bra alternativ om du är på jakt efter ett matbord med förlängningsbara möjligheter.

Hopfällbara bord i olika utföranden och stilar

Ett hopfällbart bord, även så kallat slagbord, eller ett förlängningsbart bord är både snygg, praktisk och smidigt. Oavsett om du är vill kunna förstora ditt bord när det kommer gäster, eller om du är i behov av ett mindre bord till en liten boyta, så hittar du praktiska bord med fällbara och förlängningsbara designlösningar hos oss på Trademax. Vi vet att inget hem är det andra likt. Med hänsyn till olika förutsättningar, behov, smaker och stilar så har vi samlat ett varierat utbud av matbord med klaffar som förenklar vardagen utan att kompromisa med tilltalande design. Botanisera bland olika storlekar, material- och färgval och hitta det som passar ju dig och ditt hem. Kanske vill du inreda modernt och trendigt, rustikt, lantligt eller retroinspirerat. Vi vill lova att vi erbjuder hopfällbara och förlängningsbara bord som passar de flesta hem och inredningsstilar. Här hittar du klaffbord i vackra trämaterial som exempelvis ek för ett rustikt och naturnära uttryck, men också stilrena förlängningsbara matbord med svart- eller vitlackerad yta. Ute efter ett stort klaffbord med plats för hela familjen, eller ett riktigt platsbesparande litet klaffbord? Vi erbjuder allt ifrån rektangulära klaffbord med sittplats för 4-6 personer, till mindre klaffbord i fyrkantig form med sittplats för 2-3 personer.

Praktisk lösning vid Compact Living

Bor du litet? Det behöver inte betyda att du inte kan inreda snyggt. Bor man trångt och vill optimera sin boyta är ett slagbord/klaffbord ett genialt alternativ. När du behöver mer bordsyta fäller du bara enkelt upp den extra bordsskivan. Hos oss kan du köpa ett platsbesparande litet slagbord, och för dig som bor riktigt trångt är något av våra klaffbord i serierna Carlini och Sofiero ett utmärkt val. Med fällbara klaffar åt bägge håll så är dessa bord exemplariska alternativ om du söker ett extra smalt klaffbord. Med en ursprungsbredd på ynka 80 cm kan bordet sedan förlängas till en totallängd på hela 150 cm. Det är en perfekt möbel med avlastningsyta och middagsplats i ett som gör att även små kök känns stora. Likaså kan dessa klaffbord passa utmärkt i ett större kök där det kan användas som ett hopfällbart extra bord. Använd det som avlastningsbord och plocka sedan fram det när den där extra bordsytan behövs. För dig som letar efter ett slagbord att ha utomhus så hittar du de i vårt utemöbelssortiment av campingbord

Köp klaffbord och slagbord billigt och smidigt hos Trademax

Vi hjälper dig att inreda praktiskt och snyggt! Oavsett smak och behov så hittar du billiga klaffbord och förlängningsbart bord hos oss. Kombinera med stolar i samma design för ett enhetligt uttryck, eller varför inte inreda spännande och personligt genom att mixa och matcha olika material, modeller och färger. Din smak, din stil. I vårt gedigna utbud av stolar har du mängder av olika kombinationsmöjligheter. Låt kreativiteten flöda när du tittar runt bland våra:

När du har klickat hem dina favoriter kör vi hem dina nya möbler snabbt och smidigt. Skulle du ha några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kunniga och tillmötesgående kundsupport.