Barbord

133 st produkter
1308562(1).jpg
Kampanj

Ett barbord är en perfekt lösning för den trångbodde. Men även för dig som har ett större hem är det ibland mysigt med en supé för två, eller att bara ta frukostmackan och en kopp kaffe vid barbordet. Ett barbord är högre än ett vanligt matbord, kan med fördel kompletteras med barstolar eller nyttjas som en extra bordsyta där gästerna kan stå och mingla med ett glas vin i väntan på middagen. Hos Trademax hittar du barbord i många olika stilar. Vi har till exempel barbord i ek, barbord med förvaring samt i olika färger och modeller. 

Barbord - för både små och stora hem

Det är inte bara till din favoritbar som ett barbord passar perfekt, även i många andra rum i hemmet är den här möbeln ett snyggt och praktiskt inslag. Det finns många skeden i livet då ett barbord kan behövas, bland annat:

  • Vid trångboddhet passar ett mindre barbord med förvaring perfekt
  • Som arbetsyta - när du vill kunna variera dig mellan att stå och sitta vid din arbetsplats, vilket är ergonomiskt. Komplettera med en barstol som har både rygg- och fotstöd för bästa arbetsställning
  • Som en skön sällskapsyta, till exempel i uterummet eller i det större vardagsrummet
  • Perfekt i en hemmabar för gäster som vill njuta av goda drinkar
  • Som en köksö i ett större kök, och då gärna med förvaring under

Just ett barbord med förvaring är ju den perfekta lösningen när det är ont om plats i köket eller när du helt enkelt bara vill utöka förvaringsmöjligheterna men inte trycka in fler möbler. Eftersom du ändå måste ha ett bord att äta vid har du, så att säga, två möbler i en när du investerar i ett snyggt barbord med förvaring! Hos oss hittar du fler snygga barbord med förvaring undertill, där du kan gömma undan bland annat tallrikar, skålar, köksattiraljer och kanske arbetspapper och pennor. Möjligheterna är många, och egentligen är det bara din fantasi som sätter gränser. Speciellt när du bor på liten yta och vill leva så kvadratsmart som möjligt så är detta en perfekt lösning, eftersom du då även utnyttjar kubikmeterna och inte bara kvadratmeterna i köket! Hos oss på Trademax hittar du ett flertal olika barbord i flera olika höjder och storlekar, avsedda både för små och stora kök. De har även olika former, både runda och fyrkantiga och rundade vid en kant. En del av våra barbord har även tillhörande stolar, och du hittar även stolar i en mängd utföranden i vår barstolskategori!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj