Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Barbord & ståbord

118 st produkter
Barbord med förvaring
Barbord med förvaring
Visar 24 av 118 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Ett barbord eller ståbord behöver inte enbart användas som just ett barbord. I den lilla lägenheten passar det utmärkt att ha som matbord för att skapa rymd och spara lite plats. Trademax erjuder både barbord med och utan förvaring, så det är ett ypperligt tillfälle att skaffa lite mer förvaringsmöjligheter till den lilla lyan. Välj mellan barbord med eller utan tillhörande stolar. Väljer du ett ståbord utan stolar, hittar du flera snygga barstolar att välja på här.

Barbord och ståbord för mingel och vardag

  • Finns barbord i olika material och modeller?

    Självklart! Det finns barbord som ser ut som mindre matbord men med högre ben. Andra barbord står på metallstativ och är då oftast runda. Det finns ståbord som på sidorna har hyllplan. De flesta barbord har en storlek så att åtminstone fyra personer får plats kring bordet. Hos oss på Trademax finner du barbord och ståbord i många olika modeller, höjder och material.
  • Hur högt är ett barbord?

    Modellerna är många och därmed även höjderna på ett ståbord. Generellt sett så brukar ett barbord variera i höjd från 105 cm till 120 cm. Välj det som passar utrymmet och er egna längd bäst. Tänk på att det ska vara en bekväm höjd både tillsammans med en barstol eller ståendes. Är du osäker på vilken höjd du ska ha på ditt nya ståbord hjälper vår kundtjänst gärna dig att hitta rätt bland våra barbord.
  • Kan jag köpa barbord med stolar?

    Ja, du kan köpa barbord och barstolar. På Trademax erbjuder vi både kompletta set med barbord och stolar, eller så plockar du ihop ditt egna i din egen stil genom att välja separata barstolar och barbord.