Svart bord

3 260 st produkter
Kampanj
  • Svart
694522(7).jpg
Hos Trademax hittar du ett gediget utbud av svarta bord i mängder av olika utföranden. Välj mellan olika storlekar, modeller och stilar. Hos oss hittar du svarta bord för hemmet alla rum. Kanske letar du efter ett litet svart bord att ha som inredningsdetalj i sovrummet, vardagsrummet eller hallen? Eller ett vackert svart bord till köket eller matsalen? I vårt breda utbud kan du botanisera bland former och material och hitta ett svart bord som passar just dig, ditt hem och dina behov. Här finns ett svart bord för alla!

Tidlöst, snyggt och gångbart med svart bord

Svärta är en ständig favorit och trend inom inredningsbranschen. Svarta bord skapar effektfulla och vackra kontraster mot en skandinavisk vit grund och ger hemmet ett stilrent och sofistikerat uttryck. Dessutom är svart färg är en bra basfärg som är tacksamt enkel att inreda med eftersom den tillåter mängder av olika färg- och materialkombinationer. Genom att till exempel matcha ett svart bord med vita stolar kan du med enkla medel ge köket eller matsalen ett riktigt lyft. Ett svart bord är ett utmärkt val oavsett om du vill inreda med naturnära toner, eller livfulla och färgstarka kulörer. Likaså är svart färg i kombination med material som mässing och marmor en tjusig och elegant kombination. Med oändliga kombinationsmöjligheter passar ett svart bord in lika bra i klassiska hem, som i moderna, lantliga eller retroinspirerade. Även om man har en svårdefinierad och helt unik inredningsstil så är ett svart bord alltid ett säkert val.

Hur tar man bäst hand om ett svart bord?

Det beror mycket på vilket material bordet är tillverkat i. Här på Trademax erbjuder vi svarta bord i både trä, metall och sten, tre material med olika skötselråd. Rent generellt kan dock sägas att de flesta bord, oavsett material, håller sig snygga längre om man tar bort spill och fläckar på en gång, torkar av med skonsamma rengöringsmedel och använder glasunderlägg.

Finns det svarta bord för både kök och vardagsrum?

Ja, hos oss på Trademax hittar du ett generöst sortiment av såväl köks- och matsalsbord i svart, som soffbord och mindre avlastningsbord. Samtliga av hög kvalitet och mycket prisvärda förstås.

Är svarta bord känsliga för damm?

Damm syns ofta lättare på svarta bord eftersom den mörka ytan blir en skarp kontrast till det mycket ljusare dammet. Torkar man av sitt svarta bord regelbundet upplevs det dock oftast inte som något problem.

Är det möjligt att hitta ett svart bord billigt på nätet?

Absolut. Vi på Trademax erbjuder både många olika typer av svarta bord, och en näthandel som gör det enklare och smidigare än någonsin att handla möbler online. Beställ ditt nya svarta bord billigt, tryggt och bekvämt online hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Förvaringstyp
Höj och sänkbar
Väggmonterad
Spegel
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj