Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 2290 produkter
1
...
96

Populära filtreringar

Hos Trademax hittar du ett gediget utbud av svarta bord i mängder av olika utföranden. Välj mellan olika storlekar, modeller och stilar. Hos oss hittar du svarta bord för hemmet alla rum. Kanske letar du efter ett litet svart bord att ha som inredningsdetalj i sovrummet, vardagsrummet eller hallen? Eller ett vackert svart bord till köket eller matsalen? I vårt breda utbud kan du botanisera bland former och material och hitta ett svart bord som passar just dig, ditt hem och dina behov. Här finns ett svart bord för alla!

Tidlöst, snyggt och gångbart med svart bord

 • Hur tar man bäst hand om ett svart bord?

  Det beror mycket på vilket material bordet är tillverkat i.Här på Trademax erbjuder vi svarta bord i både trä, metalloch sten, tre material med olika skötselråd. Rent generelltkan dock sägas att de flesta bord, oavsett material, hållersig snygga längre om man tar bort spill och fläckar på engång, torkar av med skonsamma rengöringsmedel och använderglasunderlägg.
 • Finns det svarta bord för både kök och vardagsrum?

  Ja, hos oss på Trademax hittar du ett generöst sortiment avsåväl köks- och matsalsbord i svart, som soffbord ochmindre avlastningsbord. Samtliga av hög kvalitet och mycketprisvärda förstås.
 • Är svarta bord känsliga för damm?

  Damm syns ofta lättare på svarta bord eftersom den mörkaytan blir en skarp kontrast till det mycket ljusare dammet.Torkar man av sitt svarta bord regelbundet upplevs det dockoftast inte som något problem.
 • Är det möjligt att hitta ett svart bord billigt pånätet?

  Absolut. Vi på Trademax erbjuder både många olika typer avsvarta bord, och en näthandel som gör det enklare ochsmidigare än någonsin att handla möbler online. Beställditt nya svarta bord billigt, tryggt och bekvämt online hososs på Trademax.