Matbord & köksbord

Visar 2399 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Frukost, lunch, middag, fika, nattmacka, läxor, surf eller jobb – vad du än använder ditt matbord och köksbord till är det viktigt att det passar för dina behov. Här hittar du billiga köksbord, matbord och matsalsbord för alla hem och alla smaker, i olika storlekar, färger, i runda och fyrkantiga former och av olika material. Oavsett om du vill ha ett runt matbord, ett matbord i ek eller ett matbord i vit färg så hittar du din favorit i vårt breda utbud. Letar du efter billiga köksbord och matbord av hög kvalitet? Då behöver du inte leta längre!

Matbord i olika varianter - Vi har det du söker!

Ett köksbord är den naturliga mittpunkten i varje hem. Oavsett om du bor litet eller stort, i radhus, villa eller lägenhet, har en sommarstuga eller husvagn så är matbordet centralt. Här träffas familjen och bjuder in vänner, äter festmåltider och frukost, fikar, jobbar, läser, skrattar och diskuterar. Allt sker runt matbordet - denna viktiga möbel i hemmet som är så värd att satsa på. Som familj bör ni investera i ett kvalitativt stort matbord, till exempel i ek, som tål både spill, tuschpennor och slitage, för det är här ert liv kommer att levas. Ett köksbord av hög kvalitet behöver inte kosta så mycket och hos oss hittar du mängder av billiga köksbord i tidlös design! På Trademax hittar du matbord i en mängd olika storlekar och material. Vi har såväl rejäla och stadiga matbord, som små, runda, breda och smala matbord för att de ska passa väl in i ditt hem, oavsett om ditt nya matbord ska stå i köket, vardagsrummet, finrummet eller varför inte i uterummet? Hos oss hittar du stora och små matbord online till mycket bra priser, utan att vi för den sakens skull har tummat på kvaliteten. Vi erbjuder billiga köksbord för att du och din familj kan njuta av varandras sällskap för härliga måltider. De matbord vi erbjuder kommer från märken som In Living och Scandinavian Choice, och de finns i en mängd varianter, så som:

  • matbord i ek
  • matbord i teak
  • svarta matbord
  • vita matbord
  • lantliga matbord
  • moderna matbord
  • trendiga matbord
  • matbord i akaciaträ

Utöver de här modellerna hittar du ytterligare fler varianter hos oss. Vi har matbord och köksbord i en rad olika former och färger, i stilar som modern, klassisk, vintage, rustik och retro, för att nämna några. Välj ett runt eller fyrkantigt matbord eller köksbord beroende vad som passar. Kolla också in våra stora matsalsbord med plats för minst 8 personer. Vissa av borden kommer med iläggsskivor eller är förberedda för iläggsskiva att köpa som tillbehör. Praktiskt när du väntar fler middagsgäster än vanligt, eller om du helt enkelt vill ha ett rymligare matbord. Ta en titt bland våra vackra, snygga, coola, härliga och billiga köksbord och komplettera gärna med passande stolar från vårt breda utbud av matbordsstolar!

Välj design efter smak

Det är du som ska leva med ditt matbord, så välj det bord som du tycker är snyggt och som du känner kommer smälta in i ditt hem. Vilken design på matbord kan komplettera inredningen bäst? Har du redan befintliga matstolar kanske du vill att bordet ska gå i samma stil. Eller så vill du mixa och matcha med omaka stolar till ett bord i en helt annan design. Vi har många klassiska matbord i trä så som ek och teak. Vi har också köksbord i mer modern stil med speciella detaljer, för dig som vill ha något som sticker ut lite. Matsalsbord i betong är en trend som håller i sig. På Trademax hittar du en rad bord med toppskiva i betong som ger rustik charm och känsla.  

Vi har matbord och köksbord med plats för 2-8 personer. Välj storlek efter hur många ni är i familjen, var i hemmet bordet ska placeras och vilka behov som finns. 

Beställ ditt matbord online på Trademax

Här hittar du billiga matbord eller köksbord online, utan kompromisser vad gäller stil och kvalitet. Välj bland mängder av bord och när du hittat det du vill ha, klickar du enkelt och säkert hem det med fri frakt och hela 365 dagars öppet köp!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj