Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Matbord & köksbord

1149 st produkter
Visar 24 av 1149 produkter
1
...
48

 • Hur högt ska ett matbord vara?

  En bra höjd på matbord är mellan 72-75 centimeter, vilket du hittar hos Trademax. Vi erbjuder även matgrupper där stolarna är anpassade efter matbordet storlek, då vet du att du får ett komplett matchande set med rätt stolar.
 • Hur stor matta till matbord?

  Det du behöver tänka på när du ska placera matta under matbord är att mattans bredd och längd räcker så att stolen inte hamnar utanför mattan. Utgå från matbordets storlek och lägg till 75 centimeter på alla sidor, då får du måttet som mattan bör vara.
 • Vilka modeller på matbord erbjuder Trademax?

  Hos Trademax hittar du bord för alla smaker, både stora och små. Vi erbjuder olika storlekar, färger och material. Oavsett om du vill ha ett runt matbord eller ett rektangulärt, kanske ett matbord i ek eller vitt, hittar du det med all säkerhet hos oss på Trademax.
 • Kan jag matcha matbordet & köksbordet med resten av min inredning?

  Välj det matbord som du tycker är snyggt och som du känner kommer smälta in i ditt hem. Vi har många klassiska matbord i trä såsom ek och teak. Vi har också köksbord i mer modern stil med speciella detaljer, för dig som vill ha något som sticker ut lite. Matsalsbord i betong är en trend som håller i sig. Hos Trademax hittar en rad bord med toppskiva i betong som ger rustik charm och känsla.