Kontorsbord

1 062 st produkter
Kampanj
2008243(1).jpg

Vi gör det lätt att hitta kontorsbord oavsett dina preferenser och användningsområden. Hos oss på Trademax kan du hitta skrivbord som passar som gamingbord eller som ett litet skrivbord när du inte har någon stor ytan men vill sitta bekvämt och arbeta. Med ett ställbart datorbord kan du få en optimal arbetsställning som gör att du kan arbeta bekvämt hemifrån eller inreda hemmakontoret med stil.

Skaffa mer arbetsplats med nytt kontorsbord

Hur väljer jag bäst kontorsbord?

Ta hänsyn till användningsområde och om du ska dela skrivbord med andra i hushållet. Ett skrivbord som ska användas även som gamingbord för juniorer är med fördel ställbart i höjd. Ska du inreda ett hemmakontor med datorer kan förvaring i form av lådor och hurts göra det lättare att hålla ordning.

Vad skiljer olika kontorsbord åt?

Framför allt är det funktionen. Vissa skrivbord kan anpassas för att vinklas och bli smarta ritbord. Andra datorbord passar för att inreda ett hörn där du får maximal yta till förvaring och arbete. När du väljer kontorsbord kan du utgå från den funktion det ska ha och den plats det ska fylla i hemmet, med förvaring eller utan.

Kan jag inreda med kontorsbord på liten yta?

Med ett litet skrivbord går det att skapa en arbetsyta även i en liten lägenhet eller i barnets rum. Det finns mycket praktiska modeller som även gör det möjligt att skapa extra förvaring. Inred med exempelvis spegel ovanför och ledslingor för att kombinera arbetsyta med sminkbord. Ett mindre skrivbord för gaming gör det lättare för spelintresserade att spela och även ha ett funktionellt kontorsbord.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj