Ekbord

345 st produkter
Kampanj
  • Ek
546754(1).jpg

Ett ekbord är perfekt för dig som vill ha ett klassiskt och modernt bord. Med sin tidlösa design bjuder bordet in till härliga middagsstuder och gör sig väl i alla hem. Dessutom är ek ett tåligt material med lång hållbarhet. Ditt bord kommer därför vara med dig många år framöver och skapa vackra minnen ihop. Utforska Trademax breda sortiment och beställ det bord i ek som du tycker bäst om. Vi bjuder på frakten!

Vanliga frågor och svar

Vilka stolar passar till ekbord?

När du ska välja stolar till ditt bord behöver du ha i åtanke att en stol tar ca 60x60 cm plats runt bordet. Du vill även lämna lite utrymme bakom stolen så man enkelt kan röra sig runt stolen. Utöver det är det bara att välja de stolar du tycker är snyggast och bäst matchar ditt bord i ek.

Hur behandlar jag ett ekbord?

Eftersom trä är ett naturligt material är det viktigt att underhålla bordet. Se därför till att ha som rutin att olja in ditt ekbord regelbundet. Vaxolja är ett utmärk alternativ. På så vis håller sig bordet vackert i många år framöver.

Hur inreder jag med ett runt ekbord?

Ett runt matbord i ek är både flexibelt och snyggt. Med en klassisk och tidlös design gör sig bordet snyggt i alla hem. I och med att bordet är runt gör det att alla hamnar i centrum och kan delta i middagens samtal. Placera ditt massiva ekbord i mitten av matrummet och kombinera med vackra matstolar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj