Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 187 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Ett ekbord är perfekt för dig som vill ha ett klassiskt och modernt bord. Med sin tidlösa design bjuder bordet in till härliga middagsstunder och gör sig väl i alla hem. Dessutom är ek ett tåligt material med lång hållbarhet så ekbordet kommer vara med dig i många år framöver. Utforska Trademax breda sortiment och beställ det matbord i ek som du tycker bäst om.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka stolar passar till ekbord?

    När du ska välja stolar till ditt bord behöver du ha i åtanke att en stol tar ca 60x60 cm plats runt bordet. Du vill även lämna lite utrymme bakom stolen så man enkelt kan röra sig runt stolen. Utöver det är det bara att välja de stolar du tycker är snyggast och bäst matchar ditt bord i ek.
  • Hur behandlar jag ett ekbord?

    Eftersom trä är ett naturligt material är det viktigt att underhålla bordet. Se därför till att ha som rutin att olja in ditt ekbord regelbundet. Vaxolja är ett utmärk alternativ. På så vis håller sig bordet vackert i många år framöver.
  • Hur inreder jag med ett runt ekbord?

    Ett runt matbord i ek är både flexibelt och snyggt. Med en klassisk och tidlös design gör sig bordet snyggt i alla hem. I och med att bordet är runt gör det att alla hamnar i centrum och kan delta i middagens samtal. Placera ditt massiva ekbord i mitten av matrummet och kombinera med vackra matstolar.