Skippa sidhuvud och gå vidare.

Serveringsvagn & barvagn

75 st produkter
Visar 24 av 75 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Ett rullbord passar utmärkt att ställa saker på, men också att använda som drinkvagn eller serveringsvagn. Vi erbjuder ett varierat utbud av rullvagnar i olika storlekar, modeller och material så att du kan hitta rätt rullvagn för just dig. Våra kvalitativa drinkvagnar och serveringsvagnar är stabila och lätta att flytta. Välj mellan olika stilar och hitta din favorit. Med en snygg rullvagn från Trademax får du en multifunktionell möbel som fungerar lika bra som inredningsdetalj och avlastningsyta, som en rullbar hjälpreda. I vårt utbud hittar du rullvagnar och serveringsvagnar med broms, lådor, hyllplan, löstagbar bricka och andra praktiska designegenskaper.

Inred trendigt med en serveringsvagn!

Under 1960-talet och 1970-talet stod den i vart och vartannat hem, serveringsvagnen. Det är inte så svårt att förstå varför denna fantastiskt vackra och funktionella möbel återigen har blivit en populär inredningstrend. Tack vare sin kreativa utformning underlättar den vardagen, samtididigt som en serveringsvagn ger den där lilla extra touchen i hemmet. Det allra bästa är att du kan använda den på mängder av olika och smarta sätt! Placera den i badrummet och vipps så har du snygg och smart badrumsförvaring. Med en rullvagn med lådor kan du förvara handdukar och andra hygienartiklar snyggt och lättåtkomligt. Eller varför inte använda en serveringsvagn agera soffbord? Ett soffbord på hjul är lika snyggt som smart, och ger dig stora möjligheter att vara flexibel i din inredning. Med ett rullbord och serveringsbord har du dessutom ett utmärkt flyttbar sidobord och avlastningsbord. Förnya och möblera enkelt om i ditt hem och dekorera det efter smak, tycke och behov. Med ett rullbord kan till exempel göra din egen gröna oas, mitt i vardagsrummet om så önskas. Behöver du extra arbetsyta eller förvaringsutrymme i köket kommer kan ett rullbord göra stor skillnad. Dessutom kommer serveringsvagnens, liksom sitt namn avslöjar, till god användning vid middagsbjudningar där den är en bra hjälpreda som kan rullas mellan kök och matplats. Fyll den med tallrikar, skålar och annat och slipp gå fram och tillbaka. Med våra serveringsvagnar med broms kan du förflytta den tryggt och stabilt. En rullvagn eller serveringsvagn är dessutom utmärkt som drinkvagn. Fyll och dekorera med vackra flaskor med olika innehåll och då har både en praktisk drinkvagn och en vacker inredningsdetalj. Och varför inte använda drinkvagnen som te-vagn? Låt kreativiteten flöda när du inredning med en serveringsvagn!

Rullbord och drinkvagnar i olika material och stilar

En drinkvagn, rullvagn eller serveringsvagn är helt rätt i tiden och en lyxig inredningsdetalj i ditt hem. Hos oss hittar du rullvagnar i olika storlekar och utföranden så att du kan hitta ett som passar ju dig, ditt hem och dina behov. Oavsett om du är ute efter ett litet rullbord, eller en drinkvagn eller serveringsvagn med gott om förvaringsutrymme så hjälper vi dig att hitta ditt rullbord. Välj från ett varierat utbud av rullvagnar i olika material som och färger. Ett stilrent rullbord i stål, en elegant serveringsvagn i vackert marmorglas eller en rustik serveringsvagn trä? Kanske vill du låta en rullvagn i naturmaterial förmedla ett trivsamt och härligt uttryck, eller inreda stilrent och tidlöst med en svart serveringsvagn eller en drinkvagn i vit? I vårt sortiment finns något för alla.

Köp serveringsvagn, rullvagn och drinkvagn billigt online

“Kärt barn har många namn”... och användningsområden. Oavsett om du letar efter ett rullbord eller en rullvagn som vacker inredningsdetalj eller avlastningsyta att ställa saker på, eller en drinkvagn eller serveringsvagn för dess praktiska egenskaper så hittar du det hos Trademax. Välj efter eget behov och smak, och hitta ett rullbord som passar dig. Sedan klickar du enkelt hem det och får möbeln levererad hem till dörren. Att handla online är snabbt, smidigt och enkelt, dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp.