Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 27 produkter
12

Populära filtreringar

Letar du efter ett spelbord till spelkvällen med vännerna eller något som passar alla i familjen? Vi erbjuder ett stort utbud av olika spelbord för alla olika tillfälle. Allt från biljardbord,bordtennisbord till fotbollsbord och mycket mer. Spelborden finns i olika färger och material av högsta kvalité.

Spelbord för små utrymmen

Hos oss hittar du spelbord i olika storlekar och spelbord som är ihopfällbara. Detta gör det lättare att hitta ett spelbord för spelrummet eller ett som ska passa in med övrig inredning i ditt hem. För dig som har mindre plats finns ett mini biljardbord som är portabelt och lätt att ta fram och använda och enkelt att förvara när det inte används. Värt att tänka på om du har mindre plats till ditt spelbord är att just airhockeyspel kräver mindre plats till att spela än till exempel bordtennis eller biljard. Vi erbjuder även airhockey bord i flera olika storlekar.

Multi spelbord

Kan du inte bestämma dig för vilket spelbord du ska välja? Ingen fara! Vi har även kombinationsbord där du kan spela flera olika spel som bordtennis och biljard på samma spelbord. Kombinationsbord passar även dig som vill variera spel och maximera underhållningen. Hos oss hittar du spelbord av hög kvalité och till låga priser. När du köper ditt spelbord hos oss är det snabb leverans och alltid 365 dagars öppet köp. Har du frågor kring våra spelbord är du varmt välkommen att kontakta oss.