Stenbord

205 st produkter
Kampanj
  • Sten
918050(2).jpg

Stenbord är en typ av bord som tillverkas av natursten, vanligtvis marmor eller granit. Dessa bord har en lång historia och har använts i olika sammanhang genom tiderna. Idag är stenbord populära både inom inredning och utomhusmiljöer, då de är mycket slitstarka och tåliga mot väder och vind. Stenbord finns i olika former och storlekar, och kan vara både minimalistiska och dekorativa i sin design. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till en praktisk och hållbar möbel för hem och trädgård.

Vanliga frågor om Stenbord

Hur tåligt är ett stenbord?

Ett stenbord är vanligtvis mycket tåligt och hållbart. Stenen som används för att tillverka bordet kan vara granit, marmor eller kalksten, vilket är material som är naturligt motståndskraftiga mot repor och stötar. Dock bör man undvika att placera heta föremål direkt på bordet, eftersom det kan leda till sprickor eller fläckar på ytan.

Hur får man ett stenbord rent?

För att få ett stenbord rent kan du använda en mjuk trasa fuktad med varmt vatten och milt rengöringsmedel. Se till att undvika starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel då dessa kan skada ytan på stenen. Torka sedan av bordet med en ren trasa och låt det torka helt innan du använder det igen.

Vad har stenbord för egenskaper?

Stenbord har flera fördelaktiga egenskaper som gör dem populära inom inredning. De är slitstarka och tål tuffa tag, vilket gör dem till ett långsiktigt och hållbart alternativ. Stenbord är också lätta att rengöra och tål fukt, vilket är bra om du vill ha ett bord utomhus eller i köket. Dessutom finns det många olika typer av sten att välja mellan, vilket ger dig möjligheten att hitta en stil som passar just dig och ditt hem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj