Vintage bord i retrostil

Visar 186 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Retro

Vad menas med vintage bord i retrostil?

Begreppet är brett och syftar på möbler som påminner ommöbler från 1950 till 1970-talet. Det kan även innebära attdesignern hämtat inspiration från mer än 50 år tillbaka.Därför kan stilen variera mellan olika möbler. Gemensamtför bord i vintage- och retrostil är att de är noggrantdesignade.

Hur inreder man bäst med ett vintage bord i retrostil?

Det är effektfullt att bryta av ett modernt och glansigtkök med ett matbord i retrostil. I ett mindre kök med enliten matplats blir det ett rejält lyft om du väljer ettbarbord i retrostil. Det passar också bra in i äldrefastigheter. Hos oss på trademax.se hittar du många olikasorters bord i vintage och retrostil till billiga priseronline.

Vilka dekorationer passar till en retrostil?

Retrostilen från 1950- och 1960-talet kännetecknas avdjupare färger och rena material. Det kan vara ståldetaljereller naturmaterial som trä och läder. Blanda gärna varmakulörer mot ljusare. Ett retro soffbord lyses vacker upp aven taklampa i stål.

Vilka textilier passar till ett vintagebord iretrostil?

Du kan med fördel välja djupare färger. Rött med orangeeller mörkare gröna toner. Brunt i olika nyanser brytervackert av om du väljer ett ljusare retrobord.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie