Vintage & retro bord

152 st produkter
Kampanj
  • Retro
528002(1).jpg

Vad menas med vintage bord i retrostil?

Begreppet är brett och syftar på möbler som påminner ommöbler från 1950 till 1970-talet. Det kan även innebära attdesignern hämtat inspiration från mer än 50 år tillbaka.Därför kan stilen variera mellan olika möbler. Gemensamtför bord i vintage- och retrostil är att de är noggrantdesignade.

Hur inreder man bäst med ett vintage bord i retrostil?

Det är effektfullt att bryta av ett modernt och glansigtkök med ett matbord i retrostil. I ett mindre kök med enliten matplats blir det ett rejält lyft om du väljer ettbarbord i retrostil. Det passar också bra in i äldrefastigheter. Hos oss på trademax.se hittar du många olikasorters bord i vintage och retrostil till billiga priseronline.

Vilka dekorationer passar till en retrostil?

Retrostilen från 1950- och 1960-talet kännetecknas avdjupare färger och rena material. Det kan vara ståldetaljereller naturmaterial som trä och läder. Blanda gärna varmakulörer mot ljusare. Ett retro soffbord lyses vacker upp aven taklampa i stål.

Vilka textilier passar till ett vintagebord iretrostil?

Du kan med fördel välja djupare färger. Rött med orangeeller mörkare gröna toner. Brunt i olika nyanser brytervackert av om du väljer ett ljusare retrobord.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj