Vintage & retro bord

381 st produkter
Kampanj
  • Retro
663321(1).jpg

Vad menas med vintage bord i retrostil?

Begreppet är brett och syftar på möbler som påminner ommöbler från 1950 till 1970-talet. Det kan även innebära attdesignern hämtat inspiration från mer än 50 år tillbaka.Därför kan stilen variera mellan olika möbler. Gemensamtför bord i vintage- och retrostil är att de är noggrantdesignade.

Hur inreder man bäst med ett vintage bord i retrostil?

Det är effektfullt att bryta av ett modernt och glansigtkök med ett matbord i retrostil. I ett mindre kök med enliten matplats blir det ett rejält lyft om du väljer ettbarbord i retrostil. Det passar också bra in i äldrefastigheter. Hos oss på trademax.se hittar du många olikasorters bord i vintage och retrostil till billiga priseronline.

Vilka dekorationer passar till en retrostil?

Retrostilen från 1950- och 1960-talet kännetecknas avdjupare färger och rena material. Det kan vara ståldetaljereller naturmaterial som trä och läder. Blanda gärna varmakulörer mot ljusare. Ett retro soffbord lyses vacker upp aven taklampa i stål.

Vilka textilier passar till ett vintagebord iretrostil?

Du kan med fördel välja djupare färger. Rött med orangeeller mörkare gröna toner. Brunt i olika nyanser brytervackert av om du väljer ett ljusare retrobord.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Höj och sänkbar
Varumärke
Förvaringstyp
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil (1)
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj