Soffbord Bambu

2 st produkter
  • Bambu
807561(6).jpg

När du väljer ett soffbord i äkta bambu eller i bambustil får du genast en naturlig och mjuk känsla i rummet. Se till att fånga upp denna tillsammans med mycket textilier och andra mjuka former. Soffbord med tillhörande soffa och fåtöljer ger en behaglig känsla i vardagsrummet eller på balkongen.

Skapa din egen stil med ett soffbord i bambu

Finns soffbord i bambu i olika former och storlekar?

Ett soffbord i bambu kan vara runt, fyrkantigt, högt eller lågt. Välj den form som passar utrymmet hemma hos dig. Med flera bambudetaljer i samma rum skapar du en harmonisk känsla som välkomnar dig hem.

Är ett soffbord i bambu tungt?

Köper du ett soffbord eller andra möbler i bambu så inser du snabbt att dessa möbler är enkla att flytta omkring. Bambu i sig är ett lätt material som när det torkar blir ännu lättare genom att släppa sin fukt. Soffbord av bambu har ofta en skiva av glas som bryter av snyggt mot underredet. Glaset tillför en tyngd som får ditt bord att stå extra stadigt.

Kan jag ha soffbord i bambu med andra material?

När du skapar hemtrevliga miljöer ska du tänka på att mixa material och skapa kontraster. Ett soffbord bambu gör sig utmärkt med en ljus duk och detaljer av metall, vilket kan vara ett par ljusstakar eller ett fat. Har du en soffbord med både bambu och glas kan du tänka att glaset bryter mot bambun och att du därför vill lägga på en duk och fånga upp naturkänslan med en korg eller detaljer av trä.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)