Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

En modern heltäckningsmatta är hygienisk och ger ditt hem en ombonad känsla. När du väljer färg och mönster på din heltäckningsmatta skapar du atmosfär och värme i dina rum. En heltäckningsmatta gör golvet varmare att gå på och passar därför särskilt bra i sovrum där du ibland går barfota.

Skapa mys och värme med en heltäckningsmatta

 • Varför ska jag välja heltäckningsmatta?

  En modern heltäckningsmatta är gjord av syntetmaterial som är helt luddfritt och inte släpper ifrån sig något damm vilket gör dem hygieniska.Vid tillverkning av en sådan matta väver man in antistatiska fibrer vilket gör att den inte laddas med statisk elektricitet. En heltäckningsmatta ger en mjuk känsla åt rummet, bidrar till ljuddämpning och håller kvar värme på ett bättre sätt än trägolv.
 • Var kan jag ha heltäckningsmatta?

  En modern heltäckningsmatta passar i alla rum där du vill ha en ombonad atmosfär. Golven blir mjuka och varma att gå på och mattan binder ihop rummet på ett harmoniskt sätt. Du kan lägga din heltäckningsmatta i sovrummet, vardagsrummet, i källaren eller i hallen – den passar in överallt. Mattan läggs med rutor vilket gör det lätt att reparera den om någon del skulle bli skadad.
 • Är det lätt att lägga heltäckningsmatta?

  En modern heltäckningsmatta är lätt att lägga eftersom du får den som fyrkantiga textilplattor som du bara lägger ut på ditt golv. Det är enkelt och roligt att lägga textilplattor och du ser redan efter en kort stund hur din matta kommer att se ut. Plattorna är lätthanterliga och enkla att skära till runt rör och trösklar.
 • Vad är fördelen med textilplattor?

  Textilplattor går snabbt att lägga och är mer lätthanterliga än den traditionella heltäckningsmattan. Du kan enkelt lägga en heltäckningsmatta med textilplattor själv, det enda du behöver är en mattkniv och dubbelhäftande tejp. Det går även bra att lägga textilplattor ovanpå golvvärme, så får du ett extra mysigt och varmt golv att gå på.