Badrumsmatta

953 st produkter
Kampanj
912452(15).jpg

En badrumsmatta är som en varm kram om fötterna, närhelst som du behöver det. Oavsett om det är morgon eller kväll är fötternas kontakt med badrumsmattan alltid lika överraskande härlig, och den sprider en varm känsla genom kroppen.

Här hos Trademax hittar du precis den badrumsmatta som passar dig och ditt badrum. Oavsett vad du är ute efter så kommer du att hitta det här, om det så är en rund badrumsmatta eller kanske en stor en som täcker nästan hela badrumsgolvet. Välkommen att hitta den nästa delikata detaljen som gör ditt badrum till en härligare upplevelse!

Vanliga frågor och svar

Hur lägger man badrumsmatta?

Genom rätt placering av snygg badrumsmatta kan du skapa en ombonad känsla i ditt badrum. Det är alltid bra att placera en matta framför duschen eller badkaret. På så vis blir inte golvet blött och det är även skönt att placera sina rena fötter på en mjuk matta. Det andra stället att placera badrumsmattan är framför handfatet. Då får du något skönt att stå på när du gör dig iordning på morgonen eller borstar tänderna på kvällen. Det praktiska är även att mattan fångar upp vattenstänk och golvet förblir torrt.

Vilken form ska jag ha på min badrumsmatta?

Vilken form du väljer på din badrumsmatta grundar sig i var du hade tänkt placera din matta. En rektangulär matta kan passa bra utanför duschen eller precis intill badkaret medan en rund badrumsmatta kan placeras mitt på badrumsgolvet.

Vad ska man tänka på när man köper badrumsmatta billigt online?

Det viktigaste med köp av badrumsmatta är halkskydd. I ett badrum finns det stor risk att slå sig på hårda ytor om man skulle halka. Därför är det extra viktigt att hitta en badrumsmatta som inte glider på underlaget om det är blött.

Kan jag tvätta min badrumsmatta?

Majoriteten av våra mattor kan du tvätta i tvättmaskin. Var bara noggrann och läs tvättinstruktionerna innan du slänger den i tvättmaskinen. En badrumsmatta ska tvättas i minst 40 grader, helst 60. Efter tvätt är det viktigt att mattan hängs upp och får torka helt innan den läggs tillbaka på badrumsgolvet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj