Inred med barnmatta

1 808 st produkter
Kampanj
1502189(1).jpg
Populära filtreringar

Barnmattor är perfekta inredningsdetaljer i barnrum eftersom de både skapar en mysig och ombonad känsla, samtidigt som de är praktiska. Barn leker ofta på golvet vilket kan vara obekvämt och göra kläderna smutsiga. Genom att lägga ut en stor och mjuk matta kan barnen leka mer bekvämt. Med våra kreativa barnmattor kommer dessutom barnens kreativitet och inspiration att flöda. Välj bland klassiska bilmattor med vägar eller satsa på något mer stilrent. Här finns något för alla barnrum – oavsett stil, storlek och smak!

Barnmattor i alla varianter

Eftersom ett barnrum kan se ut på många olika sätt har vi samlat ett brett utbud av barnmattor. Här hittar du gulliga mattor för de minsta barnen, men även mer stilrena och moderna varianter för de lite större barnen. Kanske är barnrummet litet? I så fall kanske en matta i mindre storlek kan vara passande. Vi erbjuder såklart även stora mattor som täcker en stor golvyta och gör rummet ombonat och mysigt. Våra barnmattor med motiv av bilvägar, prinsesslott och söderhavsöar passar perfekt i barnens rum eftersom de bjuder in till roliga lekar. Här hittar du även trendiga mattor med stjärnor eller med grafiska mönster. 

Inredningen i barnens rum är viktig av flera anledningar – dels för att rummet ska vara praktiskt och enkelt att städa, men också för barnen ska känna inspiration här. Med en färggrann och vacker matta i ett tjusigt mönster blir rummet mysigare och samtidigt mer kreativt. Här kan du välja bland många populära varumärken och hitta en vacker barnmatta av högsta kvalitet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj