Matta barnrum

185 st produkter
Kampanj
1356557(9).jpg
Populära filtreringar

Barnmattor är perfekta inredningsdetaljer i barnrum eftersom de både skapar en mysig och ombonad känsla, samtidigt som de är praktiska och kan bjuda in till lek. Barn leker ofta på golvet vilket kan vara obekvämt och göra skada på golvet. Genom att lägga ut en stor och mjuk matta kan barnen leka mer bekvämt. En kreativ lekmatta kommer dessutom aktivera barnens kreativitet och få deras inspiration att flöda. Välj bland klassiska bilmattor med vägar eller satsa på något mer stilrent. Här finns matta till barnrum – oavsett stil, storlek och smak!

Härliga barnmattor som förhöjer rummet

En matta gör så otroligt mycket i ett rum, oavsett vilket rum det är. I barnens rum vill de ofta ha färgglada och mjuka mattor som är sköna att sitta på. Vi på trademax har ett fint utbud av mattor i olika storlekar och färger till barnen.

Vanliga frågor och svar.

Vad ska jag tänka på när jag köper matta till barnrum?

Kanske först och främst var mattan ska vara någonstans och hur stort utrymmet är. Hur stor matta kommer du behöva? Vad tycker barnet ifråga om för motiv och färger? Välj det barnet gillar bäst. Ni kan köpa billiga och härliga barnmattor och lekmattor på nätet hos oss på trademax.

Vad är det för material i era barnmattor?

I våra mattor är det inget annat än bra kvalitet. Vissa mattor är i vanligt tyg medan en del andra har polypropylen i sig. Alla matta barnrum hos oss på Trademax är mjuka och sköna för barnen att leka på och har ett halkfritt underlag så att de inte halkar eller snubblar på mattan.

Vad finns det för motiv att välja på barnmattor?

Vi har allt från hoppa-hage-mattor till djur och små världar. På de mattor där det finns små hus och världar kan barnet leka med sin fantasi och sina leksaker på mattan.

Har ni enfärgade mattor också?

Ja, men inte bland våra mattor för barn. Bland våra barnmattor har vi endast med motiv och mönster på. Barnen brukar gilla sådant allra bäst när de ska igång och leka. Hitta er favorit bland våra barnmattor här på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj