Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 412 produkter
1
...
18

Populära filtreringar

Brunt är en mycket elegant färg som ger ett mjukt och varmt intryck. De bruna mattor som du hittar hos oss på Trademax finns både enfärgade och mönstrade och i flera vackra nyanser. Brunt är en tidlös färg och därför smälter en brun matta in alla miljöer. I vårt sortiment finns mysiga, hemtrevliga mattor med lång lugg som det är mjukt och skönt att sätta ner fötterna i. Du hittar också mer klassiskt vävda mattor med kort lugg som är lättskötta och ger ett elegant intryck. Letar du efter en matta till trappan är en brun matta ett bra val.

Elegant brun matta

  • Vad passar till en brun matta?

    En brun matta från oss på Trademax är lätt att kombinera med textilier och möbler i ditt hem. Brunt är en varm färg och passar med möbler i trä och kuddar och gardiner i varma färger. Vill du kombinera en brun matta med svart, vitt och möbler i metall går det också bra eftersom brunt är en neutral färg som balanserar de andra färgerna och skapar ett ombonat intryck.
  • Var kan jag ha en brun matta?

    När du väljer en brun matta från oss på Trademax får du en lättskött och tålig matta som du kan ha i vid soffan i vardagsrummet, i matrummer, hallen eller sovrummet och få en trivsam atmosfär. En av fördelarna med en brun matta är att mindre fläckar inte syns så väl vilket gör att den passar in i husets alla rum.
  • Hur sköter jag en brun matta?

    En brun matta är lättskött och kräver bara regelbunden dammsugning. Om du valt en matta med lugg kan det vara bra att skaka den ibland. Blir det fläckar på din bruna matta kan du ta bort dem med en fuktig trasa och lite milt rengöringsmedel. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.