Svart matta

554 st produkter
Kampanj
  • Svart
532607.jpg

Med en svart matta skapar du ett lugn och en harmoni i ditt hem. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval av enfärgade och mönstrade svarta mattor. En svart matta är en bra bas att bygga vidare på när du inreder ditt hem. Svart passar bra ihop med både varma och svala färger och ger ett elegant intryck. Det är lätt att kombinera en svart matta med kuddar, gardiner och möbler i avvikande eller harmoniserande färger. En svart matta är dessutom väldigt lättskött eftersom den är mindre känslig för spill och fläckar.

Skapa harmoni med en svart matta

Vilka fördelar har en svart matta?

En svart matta ger ett lugnt och sofistikerat intryck och är lätt att kombinera med andra färger och olika inredningsstilar. Vi på Trademax har ett stort urval av mattor där svart är den dominerande färgen även om den kan ha inslag av andra färger i mönstret. Du hittar svarta mattor i klassisk stil men också med moderna strama mönster.

Var kan jag ha en svart matta?

Du kan ha en svart matta i ett sovrum, vardagsrum eller hall. Vill du skapa en modern och stilren inredning använder du även grå och vita nyanser för att skapa en harmonisk enhetlighet. Svart kan också kombineras med andra färger och skapa en rad olika häftiga rum och stilar där färger möts. En svart matta passar också in i ett klassiskt inrett rum med tidlösa, tunga möbler.

Hur sköter jag en svart matta?

En svart matta behöver bara regelbunden dammsugning för att hålla sig fräsch. Det är lätt att ha en svart matta eftersom den inte är så känslig för olika typer av fläckar. Skulle det bli märken på mattan kan du torka bort dem med en fuktig trasa och lite milt tvättmedel anpassat för materialet i mattan. Har du frågor om de svarta mattor som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj