Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Grå matta

863 st produkter
Visar 24 av 863 produkter
1
...
36

Populära filtreringar

En grå matta ger ett elegant och stilrent intryck till ditt hem. Grått är en diskret och lugn färg som passar att kombineras med både varma och kalla färger. När du väljer en grå matta får du en harmonisk bas till en sittgrupp eller under ett matsalsbord. Fördelen med grått är också att det är en lättskött färg som klarar mindre fläckar vilket gör att du inte behöver bekymra dig om någon råkar spilla. Hos oss på Trademax kan du i vårt stora sortiment hitta den grå matta som passar i ditt hem.

Stilren grå matta

  • Vilka fördelar har en grå matta?

    Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval av grå mattor i olika kvaliteter och nyanser. Fördelen med grått är att det passar med både starka färger och mer mjuka nyanser. En grå matta skapar en bra bas till all inredning och är vackert tillsammans med naturmaterial. Med en grå matta får du en tidlös och elegant yta som du kan anpassa till din egen personliga stil.
  • Vad passar till en grå matta?

    En grå matta är som en kameleont och passar in i många miljöer och stilar. Har du en modern inredning med starka färger kommer din grå matta att bli en elegant kombination. En grå matta med möbler i trä kommer att ta upp den enkelhet som passar i sammanhanget. Grått är en klassisk färg och en grå matta från Trademax kan finnas länge i ditt hem.
  • Hur sköter jag en grå matta?

    En grå matta tål att användas eftersom mindre fläckar inte syns. Du kan ha en grå matta i hallen, vardagsrummet eller sovrummet och du får ett mjukt och harmoniskt golv som bara behöver dammsugas. Skulle det bli fläckar kan du försiktigt gnida bort dem med en fuktig trasa. Har du frågor om våra grå mattor är du välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.