Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 681 produkter
1
...
29

Populära filtreringar

Mattor har en förmåga att snabbt göra ett rum mer inbjudande och mysigt. Här har du möjlighet att välja bland många vackra mattor i större storlek. Vi har mjuka ryamattor i jordnära toner, orientaliska mattor och friezemattor med vackra och konstnärliga motiv. Eftersom alla gillar olika och dessutom har olika inredningsstilar hemma har vi samlat ett brett och varierat sortiment av stora mattor. Här kan du välja bland mjuka, dekorativa och stora mattor av hög kvalitet – för hemmets alla rum.

 

Modernt, klassiskt eller traditionellt?

I vårt sortiment av stora mattor har vi tagit hem alla tänkbara färger och former. Dessutom kan du välja bland mattor i olika material, exempelvis polypropylen, polyester och ull. Alla mattor håller hög kvalitet och många av mattorna i sortimentet är dessutom handflätade. Beroende på vilken stil du gillar kan du välja bland traditionella och klassiska mattor som exempelvis våra orientaliska mattor. Dessa passar perfekt i både ett modernt och stilrent hem som i ett mer ombonat hem med klassisk inredning. Våra ryamattor passar också bra i de flesta rum och placeras ofta i vardagsrummet eller sovrummet där de blir en mysig detalj. Ryamattor med lång lugg är otroligt bekväma att sätta fötterna på.

Förutom att stora mattor blir som ett konstverk på golvet skyddar de även golvet mot repor. Eftersom våra stora mattor håller mycket hög kvalitet kommer du kunna använda din matta i åratal. Se därför till att ta tiden att gå igenom vårt sortiment så att du hittar något som passar just dig och ditt hem. Här finns stora mattor med moderna mönster och abstrakta former men även diskreta och stilrena mattor i grått. Kanske vill du ha en rund matta istället för den traditionella rektangulära? Detta kan du hitta i flera olika varianter.