Orientalisk matta

+10 000 st produkter
Kampanj
1375003(1).jpg
När du bestämt dig för att köpa orientaliska mattor kommer du aldrig att vilja ha något annat. En stor orientalisk matta gör hela rummet den ligger i, antingen vi talar om vardagsrum eller matrum. En gångmatta i orientalisk stil i din hall ger ett sobert intryck och är skön att gå på.

Håll hemmet vackert med orientaliska mattor

Varför ska jag köpa en orientalisk matta online?

En orientalisk matta blir aldrig någonsin omodern. Den finns att köpa billigt hos oss på Trademax och den finns i ett flertal färger och storlekar. Den både gör ditt rum och anpassar sig till dina möbler och din inredningsstil.

Hur sköter jag mina Trademax mattor?

Ta först noga reda på vilket material din orientaliska matta 200x300 är tillverkad av. Skötseln beror helt på materialet. Våra mattor tillverkas i många olika material, som konstsilke, ull, jute eller polyester. En matta i ull och en matta i polyester behöver helt olika skötsel. Du kan hitta skötselråd för de olika mattyperna online.

Finns det orientaliska mattor i olika färger?

Ja, mattorna finns i många olika färger. Vissa regioner där mattorna tillverkas har sina typiska färger, men du kan alltid finna exempelvis en röd orientalisk matta. Numera görs mattor i alla regnbågens färger och säkert kan du finna din favorit.

Kan jag välja mellan många storlekar också?

Oja! Det finns små exklusiva mattor i orientalisk stil och det finns riktigt stora, som persiska mattor 200x300. Önskar du en gångmatta till din hall eller små sängmattor till dina sovrum är inte heller det några problem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj