Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 63 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Färger påverkar oss, och vill du ha en riktig färgklick på golvet kan du välja en orange matta från oss här på Trademax. En orange matta kan ge en riktig energikick till vilket rum som helst. Förmodligen har du redan textilier som matchar, och då blir det både personligt och snyggt med en orange matta i rummet.

En orange matta lyser upp de mörkaste rum

  • Var passar en orange matta bäst?

    Den passar överallt där du vill sätta en färgklick, lekrum, badrum, sovrum eller vardagsrum. Orange är en varm nyans som sägs uppmuntra människan till spontanitet och motivation; en orange matta borde vara givet i ett arbetsrum. Det kan också skapa en intressant miljö om du lägger den i ett rum du redan har gula eller orange färger, en ton-i-ton inredning utöver det vanliga. Du kan också ha den i sommarstugan eller i gästrummet. Din personliga smak är alltså det som gäller, och du kan få vilken stämning du vill därhemma bara genom att välja färg på matta.
  • Vilka färger kan jag kombinera med en orange matta?

    Det är bara fantasin som sätter stopp för vilka färger du kan kombinera en orange matta med. Det är det som är så häftigt med en orange matta, den är en riktigt kameleont och passar med i princip alla färger. Blått i olika nyanser kan vara en riktigt häftig kontrastfärg mot en orange matta. Andra fäger som rekommenderas att kombinera din orangea matta med är brunt, vinrött, vitt, lila och varma guld gula toner. På Trademax erbjuder vi många inredningsdetaljer i roliga färger som du kan komplettera en orange matta med.