Ullmatta

211 st produkter
REA
1502244(1).jpg

Ull är ett naturmaterial med många goda kvaliteter och det är underbart skönt att gå på en ullmatta. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval ullmattor i olika mönster och modeller som gör ditt hem ombonat och trivsamt. Du kan välja en matta med lugg eller en matta som är helt slät beroende på var den ska ligga. Ull är ett slittåligt material som gör att din ullmatta har lång livslängd och håller sig snygg även om det ligger i en hall eller annat rum där den utsätts för mycket slitage.

Mjukt och miljövänligt med en ullmatta

Vilka fördelar har en ullmatta?

Ull har den fantastiska egenskapen att den är “självrengörande” vilket innebär att den är smutsavvisande. Ullen är lite fet och det gör att den inte suger åt sig damm och smuts utan stöter bort det. Ull är ett rent naturmaterial som i årtusenden använts för att tillverka mattor. Hos oss på Trademax hittar du ullmattor som passar in i de flesta miljöer.

Var kan jag lägga en ullmatta?

Du kan ha en ullmatta i de flesta rum och den kommer att ge en ombonad och trivsam känsla. Ullmattor finns i moderna mönster, enfärgade och med mönster i orientalisk stil vilket gör att de passar in både i moderna och klassiska miljöer. En vacker ullmatta passar i hallen, vardagsrummet eller sovrummet och ger en mjuk varm känsla när du går på den.

Hur sköter jag en ullmatta?

En ullmatta behöver mattvättas om du vill tvätta hela mattan, men eftersom ullen har en förmåga att stöta bort smuts håller den sig ren om den dammsugs och skakas regelbundet. Om du spiller på en ullmatta kan du torka bort det med en fuktig trasa. Har du frågor om våra ullmattor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Tvättbar
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
REA