Kvadratisk matta

62 st produkter
Kampanj
  • Kvadratisk
840169(1).jpg

En kvadratisk matta är ett både stilsäkert och traditionellt val när du vill göra det ombonat i ett rum. Den kvadratiska mattan passar lika bra vid soffan som under köksbordet. Det finns också flera storlekar, material och färger du kan välja mellan. Har du kalla golv är det perfekt med en mysig kvadratisk matta. Du kan sätta din personliga prägel på vilket rum som helst när du väljer en kvadratisk matta från oss på Trademax.

Skapa ett mysigt hem med en kvadratisk matta

Hur stor ska en kvadratisk matta vara?

En matta ska gå en bit utanför bordsbenen, så den bör vara rejält tilltagen för att se fin och inte malplacerad ut under matbordet. Om du däremot ska ha din matta till prydnad kan den vara betydligt mindre. Du kan också köpa flera stycken i olika storlekar och placera dem i gästrummet, i barnens rum och under soffbordet i vardagsrummet.

Hur tvättar jag en kvadratisk matta?

Har du den under köksbordet lär den behöva tvättas oftare än om den ligger placerad i ett gästrum. Det finns olika metoder att hålla en matta ren, från att torka av den med en trasa så fort det uppstår ett spill på den till att lämna bort den till kemtvätt. Dammsug den ofta, så kanske den inte behöver tvättas så ofta, utan då räcker det med att ta ut den på vädring då och då. En lite tunnare matta är också mer lätthanterlig än stora ryamattor med lång lugg, så du kan välja medvetet vilken typ av matta du vill ha.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj