Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 15441 produkter
1
...
416

Populära filtreringar

En matta har sin plats i många hem. Många tycker att mattor är vackra och pryder golven. Hur snygga golv man än har kan de få ännu mer stil med en snygg matta. Andra tycker mattor är det skönaste som finns att borra in fötterna i ruskiga höstdagar. En del mattor är mer funktionella, som mattan över det oslipade golvet, eller mattan som ligger i badrummet och gör att det inte bildas blöta pölar. På Trademax har vi prisvärda mattor som är billiga utan att ha sämre kvalitet. Här finns det mattor för alla. Välkommen till oss på Trademax!

Här hittar du mattor för alla hem

  • Vad innebär "luggen" när man talar om en matta?

    På en matta är luggen de fibrer som sticker upp ur mattan. På många mattor är luggen kort och märks knappt. På andra är luggen lång och mjuk och gör mattan skön att sticka in fötterna i. Hur lång lugg man vill ha på mattan är en smaksak, men också en praktisk sak. Det är ofta lite svårare att rengöra en matta med lång lugg. Titta in hos oss på Trademax för inspiration!
  • Vad är flatvävda mattor?

    På en flatvävd matta är ytan helt jämn och slät. Mattypen kallas också för slätvävd. Vävtekniken gör att mattan känns len mot foten men gör också att den ofta är lite enklare att rengöra. Den flatävda mattan ger normalt ett lite mer platt intryck i rummet. Titta in på vårt sortiment av flatvävda mattor på Trademax.
  • Hur rengör man en matta?

    Du kan rengöra din matta med en mjuk borste, kallt vatten och såpa. Det finns också textilrengöringsmedel som fungerar för mattor. Borsta båda sidorna av mattan med borsten, vattnet och rengöringsmedlet. Häng sedan upp mattan så den får torka. Häng den gärna utomhus eftersom en matta kan ta lång tid på sig att torka och det går ofta snabbare utomhus i fint väder.