Matta online till bra priser

+20 000 st produkter
Kampanj
1388217(10).jpg

Mattor köper du enklast online hos oss på Trademax! Oavsett vad du söker så har vi en matta för dig. Vi har ett mycket stort utbud av mattor av olika slag och vi känner oss säkra på att du kommer hitta snygga mattor i vår onlinebutik som passar in i ditt hem. Här hittar du bland annat kelimmattor, dörrmattor, trasmattor, persiska mattor, handvävda mattor och Friezemattor. En matta fungerar både som en snygg inredningsdetalj och praktisk ljuddämpning i hemmet. Vilken matta söker du? 

Här hittar du mattor för alla hem!

Behöver du en skön badrumsmatta för att skydda fötterna mot det kalla kaklet en kylig vintermorgon? Letar du efter en mjuk och mysig ryamatta att gräva ner tårna i vid soffan i vardagsrummet? Eller behöver du en stadig matta som ligger säkert och stabilt på golvet vid lek och stoj i barnrum eller lekrum? Kanske en vacker persisk matta under matsalsbordet är den typ av matta du är på jakt efter? Oavsett vilken typ av mattor du letar efter så hittar du dem online hos oss på Trademax. Det spelar ingen roll om du letar efter mattor som är runda, fyrkantiga, långa, korta, små, stora, mjuka, praktiska eller helt enkelt bara snygga - vi har mattor för dig här hos oss. 

En matta är mer än bara dekoration

Idag finns det många fler syften för mattor än vad man tidigare brukade tänka på. Därför gör du rätt i att ge det tid när du väljer matta. Du har kanske mer än ett ändamål i åtanke? Kanske vill du inte bara att mattan ska vara ljuddämpande utan också en fin inredningsdetalj? Värmande eller skydda golvet? Genom att veta vilken funktion mattan ska ha så blir det också lättare att avgöra vilken typ av matta som lämpar sig bäst.

  • Underlag: Mattor skyddar golvet från märken och repor från stolar, soffbord som flyttas runt och diverse planmöbler/leksaker som kan skapa friktion mot golvet.  
  • Akustik: Knarrande golv, lyhörda lägenheter är problem som i många fall kan lösas med en ljuddämpande matta, förslagsvis med täta, långa luggar.
  • Inredningsdetalj:  Med mattor kan du sätta din egen prägel på heminredningen och skapa tonen för hela rummet. Det är ett enkelt sätt att introducera spännande mönster och färger utan att gå till överdrift. Du kan använda mattor för att framhäva specifika delar i rummet eller detaljer från gardiner och tavlor.
  • Värmande: På vintern kan golven bli extra kalla, speciellt i hus och stugor. Då kan en mjuk och mysig matta vara räddningen! 

Du beställer mattor online enkelt och smidigt i vår webbshop. Trademax har ett stort utbud av kvalitetsmattor i olika mönster till pressade priser. Vi har allt från traditionella trasmattor till handvävda mattor av hög kvalitet. Har du några frågor eller funderingar kring våra mattor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi på Trademax hjälper dig gärna att hitta just din favorit matta! Kika runt i det stora utbudet av mattor vi erbjuder här online. I den vänstra menyn kan du sålla i sökresultatet och välja om du vill se exempelvis ullmattor, flatvävda mattor eller Wiltonmattor. På så sätt förenklar vi ditt val ytterligare. Så beställ din nya matta online hos Trademax redan idag! Vi har även fri frakt och retur på alla våra mattor inom Sverige.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj