Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 202 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

Ditt hem ska ha en inredning som är både bekväm och som smälter samman till en helhet. Rätt detaljer skapar en hemtrevlig miljö som man gärna vilar ögonen på. Värm fötterna och känn de mjuka textilierna lent stryka sig mot din hy. Ryamattor är tidlösa, klassiska mattor. En mjuk ryamatta är en både snygg och praktisk detalj som passar i de flesta hem.

Hos Trademax hittar du ett stort sortiment av prisvärda luggmattor & ryamattor online av hög kvalité. Genom oss får du möjligheten att skapa en bekväm inredning som inte kostar skjortan. Ta en titt på vårt sortiment av ryamattor och luggmattor eller kom in till något av våra showrooms för att hitta din nya ryamatta!

Mysiga ryamattor

Vilken typ av ryamatta passar bäst i ett vardagsrum?

I ett vardagsrum rekommenderas ofta en större ryamatta med en högre lugg för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär. En shaggy ryamatta i neutrala färger passar bra för att komplettera olika inredningsstilar.

Hur rengör jag min ryamatta & luggmatta?

För daglig rengöring, använd en dammsugare med borsthuvud för att ta bort lös smuts och hår. För fläckar, använd ett milt rengöringsmedel blandat med vatten och torka av med en fuktig trasa. Professionell rengöring rekommenderas för djuprengöring.

Kan jag placera min ryamatta eller luggmatta utomhus?

Nej, ryamattor och luggmattor är inte lämpliga för utomhusbruk eftersom de inte är tillverkade för att tåla väderpåverkan och fukt. Placera dem istället inomhus för bästa hållbarhet och komfort.