Trendigt med fäll och skinnmatta

31 st produkter
Kampanj
1408223(5).jpg

Få inredningsprodukter skapar en lika inbjudande och mysig atmosfär som textilier. Fällar och mattor mjukar upp hårda kanter och skapar en ombonad känsla i hemmets alla rum. Här kan du välja bland ett stort sortiment av vackra fällar och skinnmattor av hög kvalitet. Förutom våra äkta fårpälsar kan du även hitta verklighetstrogna fällar av fuskpäls. Lägg din fäll i soffan, på golvet nedanför sängen eller framför soffan och få en mysigare stämning hemma – perfekt för alla rum!

Stor förändring med en skinnmatta

En matta är mycket mer än bara en matta, den förändrar genast en känsla i ett rum och är dessutom praktisk. Förutom att en skinnmatta är riktigt snygg är den dessutom skön att gå på. Just skinnmattor håller väldigt hög kvalitet och slits på ett snyggt sätt, precis som många andra läderprodukter. Kanske letar du efter en fin hallmatta? Med en äkta skinnmatta skapar du både en mysigare och mer praktisk inredning. För vardagsrummet kan vi rekommendera någon av våra vackra fällar. Dessa är mjuka och sköna att sitta på men även att lägga fötterna på en kall höstdag.

För att alla våra kunder ska kunna hitta något som passar har vi samlat ett brett sortiment med många omtyckta varumärken. Här hittar du bland annat:

  • Lounge
  • Madox
  • Kokeb
  • Jordan
  • Hillerstorp

Alla våra mattor håller hög kvalitet och tanken är att din matta ska hålla sig fin år efter år. Låt gärna andra textilier i din inredning gå i samma ton och accentfärger som din matta, något som skapar en mer enhetlig känsla. Få inspiration av vårt sortiment och hitta din favoritmatta redan idag!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj