Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 491 produkter
1
...
21

Populära filtreringar

Ett enkelt sätt att ge liv och värme åt ett rum är att använda en röd matta. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval mönstrade och enfärgade röda mattor som passar i alla miljöer. Röda mattor kan ha klassiska mönster i orientalisk stil eller ha en modern stram design. Rött är en välkomnande och exklusiv färg och används därför ofta i högtidliga sammanhang där man går på “röda mattan”. Har du en röd matta i ditt hem kan du få samma lyxiga upplevelse och rummet får en speciell varm karaktär.

Varma vackra golv med en röd matta

  • Vilka fördelar har en röd matta?

    Med en röd matta ger du rummet en ombonad känsla eftersom rött är en varm och stimulerande färg. Väljer du en av våra mönstrade röda mattor får du en lättskött matta som tål att användas ofta och mycket. Mönster och blandningen av färger gör att mindre fläckar inte syns och det blir lätt att tvätta av om någon skulle råka spilla.
  • Var kan jag ha en röd matta?

    Eftersom rött är en stimulerande färg passar en röd matta in på flera ställen i ditt hem. Hos oss på Trademax kan du hitta en röd matta som ger energi och liv åt rummet. I hallen blir den ett varmt och vänligt mottagande. Väljer du en mönstrad röd matta i sovrummet kan du kombinera med flera andra färger i rummet.
  • Hur sköter jag en röd matta?

    Regelbunden dammsugning av en matta räcker för att hålla den ren. Skulle det bli fläckar eller smuts på en röd matta kan du fukta en trasa, ta lite milt rengöringsmedel och försiktigt gnugga bort dem. En flatvävd matta är lättare att sköta en en matta med lugg. Har du frågor om våra röda mattor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.