Små mattor

774 st produkter
Kampanj
1686203(2).jpg
Populära filtreringar

Mjuka upp hemmet med små mattor

Det finns många olika sorters mattor, och de fyller också olika funktioner när det kommer till inredning. Det de flesta mattor har gemensamt är att de oavsett i vilken form de kommer bidrar till en mer ombonad känsla i hemmet.

Vad ska jag tänka på när jag väljer matta?

Vilken matta du ska köpa beror på var du har tänkt placera den, och vad den ska fylla för funktion. Vill du ha något mjukt att tassa på när du kliver upp om morgonen? Välj då en matta som är bekväm för bara fötter. Är du ute efter en matta att ha i köket? Välj då en variant som är lätt att tvätta.

Hur inreder jag med små mattor?

En liten matta är optimal som dörrmatta att välkomnas av när man kliver in. Den lämpar sig också väl för att mjuka upp badrummet, både bildligt och bokstavligt talat. Har man en walk-in-closet kan det också vara trevligt att ha en mindre matta där inne. Köp billiga mattor att pryda de olika rummen med online hos oss.

Hur ska man tänka kring form och mönster?

Se dig om i rummet där du ska placera mattan. Bland många kantiga möbler kan det mjuka upp med en rund matta. Om du vill att mattan ska synas – satsa på en mönstrad. Hos oss på Trademax hittar du små mattor till bra priser.

Hur tvättar man en ullmatta?

Dammsug ofta, och ta bort fläckar direkt. Gnugga försiktigt med ljummet vatten och lite diskmedel.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj