Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 1060 produkter
1
...
45

Populära filtreringar

Små mattor är en populär inredningsdetalj som kan användas i olika rum och på olika ytor. Dessa mattor är vanligtvis mindre i storlek, vilket gör dem perfekta för att placeras i dörröppningar, vid sängen eller som en accent på golvet. Små mattor finns i olika färger, mönster och material, vilket ger möjlighet att välja en som passar ens personliga stil och inredning. De kan också vara praktiska för att skydda golvet från smuts och slitage. Oavsett om det är en välkomnande entrématta eller en mysig matta vid sängen, kan små mattor ge en extra touch av stil och komfort till ett rum.

Mjuka upp hemmet med små mattor

 • Vad ska jag tänka på när jag väljer matta?

  Vilken matta du ska köpa beror på var du har tänkt placeraden, och vad den ska fylla för funktion. Vill du ha någotmjukt att tassa på när du kliver upp om morgonen? Välj dåen matta som är bekväm för bara fötter. Är du ute efter enmatta att ha i köket? Välj då en variant som är lätt atttvätta.
 • Hur inreder jag med små mattor?

  En liten matta är optimal som dörrmatta att välkomnas avnär man kliver in. Den lämpar sig också väl för att mjukaupp badrummet, både bildligt och bokstavligt talat. Har manen walk-in-closet kan det också vara trevligt att ha enmindre matta där inne. Köp billiga mattor att pryda deolika rummen med online hos oss.
 • Hur ska man tänka kring form och mönster?

  Se dig om i rummet där du ska placera mattan. Bland mångakantiga möbler kan det mjuka upp med en rund matta. Om duvill att mattan ska synas – satsa på en mönstrad. Hos osspå Trademax hittar du små mattor till bra priser.
 • Hur tvättar man en ullmatta?

  Dammsug ofta, och ta bort fläckar direkt. Gnugga försiktigtmed ljummet vatten och lite diskmedel.