Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 79 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Nej, gult är inte fult, så den gamla ramsan stämmer inte. Det kan tvärtom vara mycket dekorativt att lägga en gul matta på golvet, och det inte bara till påsk. Kanske har du möbler eller konst som går i gula nyanser och då är en gul matta precis det som behövs för att ge rummet en extra kick. Du kan också ha gula rosor eller påskliljor på bordet i det rum där du har din gula matta.

Det är vackert med gula mattor

  • Hur håller jag gula mattor fräscha?

    Du ska nog inte ha en gul matta i entrén där man går in med blöta skor. Men under ett matsalsbord eller vid soffan kan du enkelt dammsuga den gula mattan och få den snygg igen. Torka lätt med en trasa om det kommer fläckar på den. Moderna material är oftast smutsavvisande så att du lätt ska kunna rengöra din gula matta när det behövs. En gul matta kan du använda skumtvätt på eller lämna in på kemtvätt, precis som med vilken annan matta som helst.
  • Kommer en gul matta att vara modern länge?

    Dina möbler, mattor och inredningstextilier ska ju spegla din personlighet. Var inte alltför modefixerad utan välj det du tycker är snyggt. En gul matta som passar in i sin omgivning är på ett sätt tidlös. Sedan är det ju lättare att byta ut en matta än att måla om huset eller lägga nytt golv. Det är roligt att våga experimentera med mattor och gardiner, och varje påsk är mattan högaktuell igen.
  • Passar en gul matta i lekrummet?

    Ja, du kan ha en gul matta var som helst. Barn tycker om glada färger, så de kan gärna sitta på en gul matta och leka. Du kan ha en enfärgad matta och mönstrade barntapeter, eller tvärtom. Har du en mönstrad matta kanske du vill ha enfärgade väggar. Låt gärna barnen vara med och välja.