Rund matta

423 st produkter
Kampanj
  • Rund
1477252(1).jpg

Vik av från det vanliga och välj en rund matta istället för den klassiskt rektangulära! Runda mattor är oerhört snyggt och blir mer iögonfallande. När du börjar tänka utanför boxen kommer nya möjligheter att öppna sig. En rund matta kan till exempel mjuka upp känslan i ett rum, den kan vara mycket passande på kontoret där inredningen ofta är sparsmakad och ibland strikt. Även under soffbordet eller i hallen kan en rund matta vara en vacker detalj.

Köp runda mattor på Trademax

Ibland är det kul att få inreda utanför ramarna, något du kan göra med en rund matta. I vårt sortiment finns allt du behöver för att skapa en mjukare, mysigare och mer inbjudande inredning. Kanske vill du ha en flatvävd matta eller lockar det mer med en mjuk ryamatta med lång lugg? Oavsett dina önskemål kan du garanterat hitta en rund matta som passar i just din inredning. Att inreda med textiler som mattor är väldigt trevligt eftersom det snabbt gör ett rum mer inbjudande och mysigt. Egentligen passar mattor i hemmets alla rum, oavsett om du inreder köket, badrummet eller hallen. Ofta kan du välja bland olika material för att mattan ska vara passande för det rum du inreder. För vardagsrum och sovrum kan du oftast välja vilken matta som helst eftersom risken för nedsmutsning inte är lika stor i dessa rum. 

Eftersom alla har olika smak och tycke har vi försökt samla ett så brett och varierat utbud av runda mattor som möjligt. Förutom våra mer iögonfallande mattor med abstrakta mönster i starka färger, kan du även hitta mer diskreta och stilrena alternativ. Om du är på jakt efter den ultimata mattan för allrummet kan vi varmt rekommendera en rund matta. Välj bland olika varumärken och varianter och hitta din favorit idag!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj