Korgstol

5 st produkter
121637(25).jpg

Letar du efter en bekväm och stilren korgstol till ditt hem? Då har du kommit rätt! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av korgstolar i olika modeller och färger till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du vill ha en korgstol till vardagsrummet, uterummet eller balkongen så kan du hitta den här. En korg fåtölj mjukar upp och ger hemmet en varm och ombonad känsla. Om du uppskattar vackert hantverk och önskar bekväma möbler med riktigt lång hållbarhet är en korgmöbler något för dig. Vi har samlat olika varianter av korgstolar så att du kan inreda myshörnan eller köket med sittmöbler som inte tvingar dig kompromissa mellan komfort och vacker design. Hos Trademax köper du billiga korgstolar att njuta i under många år.

Korgstolen - En flätad stilikon

Hos Trademax hittar du flera olika varianter av korgstolar i vacker rotting och konstrotting designade för inomhusbruk. Rotting är ett slitstarkt och hållbart naturmaterial som ger möbler en högklassig känsla och förstklassig komfort. Vi har korgstolar med låg eller hög rygg för en nättare eller mer inbjudande vintagekänsla i vardagsrum, sovrum eller kök. Vi erbjuder också tips och råd för skötsel och vård av dina korgfåtöljer så att de håller sig fina och slitstarka i många år framöver.

Vilka fördelar finns med en korgstol i rotting?

En korgstol i rotting ger en varm och ombonad känsla och ger högklassig inredning till hemmet. Rotting är också ett elastiskt material som bidrar till förstklassig komfort och är hållbart och slitstarkt. Rottingmöbler är också väl lämpade för både inomhus- och utomhusbruk. Korgstolar är också lätta att flytta på vilket gör dem praktiska för olika rum och användningsområden. Dessutom är korgstolar tillverkade av naturmaterial vilket gör dem miljövänliga och hållbara.

Vilka olika typer av korgstolar erbjuder Trademax?

Hos Trademax hittar du flera olika varianter av korgstolar i vacker rotting och konstrotting designade för inomhusbruk. Vi har korgstolar med låg eller hög rygg för en nättare eller mer inbjudande vintagekänsla i vardagsrum, sovrum eller kök. Vi erbjuder också korgstolar som passar bra runt matbordet.

Hur ska jag ta hand om mina korgstolar för att de ska hålla sig fina?

Rotting är ett levande material som består av långa fibrer. För att hålla dina korgstolar fina och slitstarka bör du undvika direkt solljus och fukt. Torka regelbundet av dem med en mjuk trasa och tvätta dem med en mild tvål och vatten vid behov. Du kan också använda en speciell rottingrengöring för att få bort fläckar och smuts. Förvara dina korgstolar inomhus eller i ett skyddat uterum under vintern för att undvika frostskador.

Finns det korgstolar som passar utomhusbruk?

Ja, det finns korgstolar som är speciellt anpassade för utomhusbruk. Dessa korgstolar är ofta behandlade för att tåla väder och vind bättre och är därför ett perfekt val för uteplatsen eller balkongen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)