Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 66 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Ek har sedan länge varit ett uppskattat möbelmaterial eftersom det är hårt och vackert och det kan oljas in till olika nyanser. Hos oss på Trademax kan du hitta en vacker och bekväm ekstol som passar lika bra i en modern och stilren miljö som i en tidlös, klassisk inredning.

Eleganta ekstolar

  • Vilka fördelar har ekstolar?

    Stolar behöver vara av ett stabilt material eftersom de utsätts för mycket belastning och slitage. Det är aldrig skönt att sitta på en ranglig stol. När du väljer en stol ek från oss på Trademax vet du att du får en ekstol av högsta kvalitet som kommer att hålla sig snygg länge. I vårt sortiment kan du hitta allt från strama och eleganta stolar ek till stolar med skön stoppning och ben av vackert ekträ. Ek stolar är en snygg och elegant inredningsdetalj som passar vid middagsbordet såvär som vid skrivbordet. Vraka bland Trademax utbud av ekstolar och stolar med ekdetaljer.
  • Var passar en ekstol?

    Ek är ett neutralt naturmaterial och smälter därför in i alla miljöer. Hos oss på Trademax hittar du enkla stilrena pinnstolar ek som förhöjer elegansen runt ett matbord. Vill du ha en mjukare stol kan du välja en av de stolar som har armstöd och ben i ek och en mjuk och behaglig stoppning i sitsen. En stoppad ek stol kan användas som matstol eller i en sittgrupp. Vill du veta mer om våra stolar i ek är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.