Sammetsstol och stolar i sammet

416 st produkter
Kampanj
  • Sammet
1297784(9).jpg

Sammet är ett vackert och behagligt material som ger en känsla av elegans åt rummet. Hos oss på Trademax kan du hitta din egen stol i sammet i vårt stora sortiment. En stol i sammet kan vara rustik eller ha en klassisk och tidlös design. Den kan också vara stilren och helt modern. Sammet har funnits och uppskattats som möbeltyg i flera hundra år och alltid varit lika omtyckt. Du kan välja en stol i sammet i den färg som passar ditt hem och du kan ha den som solitär eller i en bekväm och exklusiv sittgrupp.

Mjuk och bekväm stol i sammet

Vilka fördelar har en stol i sammet?

En stol i sammet har en lyster och elegans som ger en ombonad känsla åt rummet. Sammet är mjuk och behaglig och blir vacker av att användas. När du väljer en stol i sammet hos oss på Trademax får du en möbel som alltid kommer att passa in. Det vilar en tidlös känsla över en stol i sammet och den smälter in i alla miljöer.

Vad passar till en stol i sammet?

Hos oss på Trademax hittar du ett rikt urval av möbler och inredningsdetaljer att matcha din snygga sammetsstol med. Sammet är ett exklusivt material men samtidigt är det lätt att få en stol i sammet att smälta in i alla miljöer. Har du en stol i sammet av klassisk modell kan den bli en vacker kontrast till en modern inredning.

Hur sköter jag en stol i sammet?

Sammet är ett slitstarkt tyg och om du vårdar din stol i sammet kommer den att hålla sig fin i många år. Dammsug regelbundet och borsta luggen så att du får upp glansen. Blir det en fläck kan du använda en fuktad trasa och gnida försiktigt. Har du frågor om din stol i sammet är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj