Fåtölj

1 439 st produkter
REA
708330(1).jpg

Här hittar du både snygga och sköna fåtöljer från Trademax! Glid ner i en skön fåtölj efter en tuff arbetsdag, eller ta en längre vilostund under helgen. Du har förtjänat det! Få en känsla av att hela världen stannar för en stund i din fåtölj, och att din kropp nästan svävar på moln. För en ultimat lat känsla, släng upp benen på en fotpall! Hos oss hittar du trendiga fåtöljer med matcjande fotpallar och populära möbler som står redo för dig att koppla av i och ge vila till hela kroppen och samtidigt stil till hemmet. 

Billiga fåtöljer online

Trademax fåtöljer finns i flera olika modeller och material. Här hittar du allt från den moderna fåtöljen i tyg till den klassiska fåtöljen i läder, allt för att du ska kunna anpassa dina inredningsdetaljer på bästa sätt. Ta en titt i vårt breda sortiment av fåtöljer, eller kom in till något av våra showrooms och provsitt!

 

Fåtöljer är underbara möbler!

Hela din inredningsmiljö bygger på detaljer och bekvämlighet. Estetiken är i viss mån lika viktig som praktiken när man bygger intrycket av ett hem. En fåtölj ska inte bara vara skön, den ska även se skön ut. Det är den här kombinationen vi vill hjälpa dig att hitta. Vi på Trademax letar ständigt efter nya klassiskt och modernt utformade fåtöljer till bra priser som vi tror kommer förhöja hela din inredning. Vi vill kunna erbjuda dig prisvärda fåtöljer av hög kvalitet i stilren design för just ditt hem. Här hittar du bland annat sköna Howardfåtöljer med tillhörande fotpall, den populära Barcelonafåtöljen, stilrena skinnfåtöljer, sittsäckar och mycket mer. Möjligheterna är många, men valet är ditt! Ge dig själv den unika och härliga känslan av att glida ner i en skön fåtölj.

Välj och vraka bland våra olika modeller av snygga fåtöljer och hitta den fåtölj som passar bäst tillsammans med stilen i ditt hem och med dina övriga inredningsdetaljer. Det viktigaste är att du får den rätta känslan som ger dig ro och får dig att verkligen kunna koppla av. 

Ska jag välja att ha en eller två fåtöljer?

En fåtölj är något som signalerar bekvämlighet och mysighet, så därför kan det hända att det blir “slagsmål” om ni bara har en enda fåtölj. Det är dessutom trevligt att sitta två personer mitt emot varandra, i varsin fåtölj och samtala. I ett sovrum kan det däremot räcka med en fåtölj.

Vad ska jag tänka på när jag väljer fåtölj?

Din fåtölj ska vara bekväm, först och främst, men se även till att den är snygg och passar in med resten av din inredningsstil. Fundera också på om du vill ha en lite tåligare skinnfåtölj eller en mjukare i tyg. En fotpall är ofta väldigt skön att ha tillsammans med din fåtölj.

Måste min fåtölj matcha soffan?

Det är inte nödvändigt. Även om fåtöljen eller fåtöljerna sticker av bildar de en helhet med soffan när de står nära den. Till skillnad från soffan har ju fåtöljen många andra användningsområden än att bara vara en vardagsrumsmöbel. Välj en eller flera snygga fåtöljer som passar dina behov, snarare än som passar ihop med din soffa.

Var är det bäst att placera en fåtölj?

Om du och andra ska sitta och prata, är det bäst att skapa en cirkel runt till exempel ett soffbord, med soffa och fåtöljer. Men vill du ha din fåtölj för att sitta och mysa för dig själv är det trevligt att placera den i hörn, kanske nära en bokhylla och ett litet bord. Har du ett barnrum eller gästrum är det trevligt att ställa en fåtölj där.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA