Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 1166 produkter
1
...
49

Populära filtreringar

Här hittar du både snygga och sköna fåtöljer från Trademax! Glid ner i en skön fåtölj efter en tuff arbetsdag, eller ta en längre vilostund under helgen. Du har förtjänat det! Få en känsla av att hela världen stannar för en stund i din fåtölj, och att din kropp nästan svävar på moln. För en ultimat lat känsla, släng upp benen på en fotpall! Hos oss hittar du trendiga fåtöljer med matcjande fotpallar och populära möbler som står redo för dig att koppla av i och ge vila till hela kroppen och samtidigt stil till hemmet. 

Billiga fåtöljer online

 • Ska jag välja att ha en eller två fåtöljer?

  En fåtölj är något som signalerar bekvämlighet och mysighet, så därför kan det hända att det blir “slagsmål” om ni bara har en enda fåtölj. Det är dessutom trevligt att sitta två personer mitt emot varandra, i varsin fåtölj och samtala. I ett sovrum kan det däremot räcka med en fåtölj.
 • Vad ska jag tänka på när jag väljer fåtölj?

  Din fåtölj ska vara bekväm, först och främst, men se även till att den är snygg och passar in med resten av din inredningsstil. Fundera också på om du vill ha en lite tåligare skinnfåtölj eller en mjukare i tyg. En fotpall är ofta väldigt skön att ha tillsammans med din fåtölj.
 • Måste min fåtölj matcha soffan?

  Det är inte nödvändigt. Även om fåtöljen eller fåtöljerna sticker av bildar de en helhet med soffan när de står nära den. Till skillnad från soffan har ju fåtöljen många andra användningsområden än att bara vara en vardagsrumsmöbel. Välj en eller flera snygga fåtöljer som passar dina behov, snarare än som passar ihop med din soffa.
 • Var är det bäst att placera en fåtölj?

  Om du och andra ska sitta och prata, är det bäst att skapa en cirkel runt till exempel ett soffbord, med soffa och fåtöljer. Men vill du ha din fåtölj för att sitta och mysa för dig själv är det trevligt att placera den i hörn, kanske nära en bokhylla och ett litet bord. Har du ett barnrum eller gästrum är det trevligt att ställa en fåtölj där.