Trästolar

472 st produkter
Kampanj
  • Trä
520112(1).jpg

Våra nordiska länder är kända för sin raka stil i både arkitektur och design. Det är som att våra arkitekter och möbelskapare har kyla, renhet och sparsamhet i sina gener. Vår natur är karg och vintrarna kalla medan somrarna är sköna men korta. I våra stora skogar finns träd, som ger vackra och ljusa träslag till våra möbler. En stol i trä är ett exempel på en nordisk möbel. Hos oss på Trademax kan du hitta en stol i trä för din bostads alla rum.

En trästol passar i hemmets alla rum

Finns trästolar till mitt kök?

En trästol passar alltid fint i ett kök, trästolen skapar ett lugn så att du alltid känner dig hemma. Det spelar ingen roll om du befinner dig i slott eller koja, trästolen är alltid ett givet alternativ. Stolen kan vara en bekväm karmstol eller en enkel pinnstol. Din stol i köket kan vara lackad, ha naturfärg, eller vara målad. Om du i framtiden vill förnya ditt kök, kan du bara måla om dina stolar trä.

Trästolar med läderklädsel, finns det?

Du kan välja en stol i trä med sits och ryggstöd som är klädda för komfort. Trästolen har svarvade träben och stolens sits- och ryggstöd är i böjträ klätt i läder eller annat material. En klädd trästol är ofta robust och tål tuff behandling tack vare den skyddande klädseln.

Kan jag köpa en stol i furu?

Vad passar bättre än en stol i furu i Norden? Det är en fördom att sådana stolar endast passar i en sommarstuga. I den finaste matsalen kan du ha trästolar i ljus furu för en ritkigt modern nordisk look. En stol i massiv furu blir stabil och hållbar. Stolen kan vara målad eller omålad. Hos oss på Trademax kan du köpa stolar trä som tillverkas i många olika träslag.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj