Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 6380 produkter
1
...
266

Populära filtreringar

Hos oss hittar du stolar för alla tillfällen, i alla prisklasser, för alla smaker och inredningsstilar. Vi erbjuder prisvärda stolar oavsett behov eller begär och håller alltid hög kvalitet på våra produkter. I sortimentet hittar du allt från tidlösa klassiker till futuristiska designstolar och vintagealternativ. Välj själv om du vill investera i en komplett möbelgrupp eller om du vill köpa stolarna styckvis. Mixa och matcha för att skapa din alldeles egna unika inredningsstil eller välj en komplett grupp för en enhetlig och förenad känsla.

Prisvärda stolar på Trademax!

Stolar finns i oändliga kompositioner, färger och designer. Vi har gjort allt för att kunna erbjuda dig just den stol som du letar efter genom att ha ett oklanderligt utbud att välja och vraka bland. För att underlätta för dig har vi nedan listat upp våra mest populära kategorier så du snabbt och enkelt når den stolstyp du är ute efter!

  • Matstol & Köksstol
  • Pinnstol
  • Korgstol
  • Barstol
  • Skrivbordstol & kontorstol


I matrummet och köket är det av största vikt att stolarna är präglade av praktisk funktion och eftertraktad design. Samtidigt ska möblerna rymma hela familjen och lämna plats för potentiella middagsgäster. Ett klokt alternativ kan då vara att satsa på stapelbara stolar eller alternativt komplettera matgruppen med en hopfällbar stol som snabbt och enkelt kan stoppas undan och inte ta upp så mycket utrymme. En annan valmöjlighet är att komplettera ditt nuvarande möblemang med barnbord och stolar som står redo att servera de minsta i familjen. Båda alternativen må vara praktiska och funktionella men vi måste nog påstå att det sistnämnda skulle tillföra både karaktär och många leenden på läpparna. Bara tanken av matchande matgrupper är oemotståndlig! Föredrar du att hålla nyckelkomponenterna i hemmet avskalade i rena linjer föreslår vi att du vänder dig till våra mest klassiska stolar. Vita stolar eller ekmöbler skulle vi säga är vanligast förekommande och görs nästan alltid tidlösa utföranden - ett säkert och prisvärt kort helt enkelt.

Pinnstolar - för alla rum och alla hem


Pinnstolar är en unik möbel som lyckas med att vara originella och klassiska på en och samma gång. De finner med lätthet sin plats i varje hem och fyller garanterat sin funktion i många år framöver. Med risk att låta djärv skulle vi vilja våga påstå att pinnstolen är definitionen på en tidlös möbel och design. Trademax storsäljare är klassiskt svarta pinnstolar men vi har även ett stort utbud av beigea, gråa, bruna, blåa och vita pinnstolar i sortimentet.

Barhäng på en barstol

I nästan varje kök finns numer en plats avsedd för så kallat “barhäng”, en plats som tillämpas för frukost, slö-surf, matlagning, mingel och givetvis traditionellt barhäng. Alla dessa användningsområden kräver sin barstol för att lyckas optimalt. På Trademax finner du ett stort utbud av trendiga barstolar redo att finna sin plats i just ditt hem.

Låt historiens vingslag prägla matrummet

På Trademax har vi ett gediget sortiment av klädda stolar och sittmöbler som för tankarna mot antika tider. Starka karaktärsdrag är smakfull prakt, extravaganta materialval och snidade detaljer. Vi vill tro att det är på grund av just dessa karaktärsdrag den rustika inredningen gjort en sådan mästerlig come-back. Att investera i en skinnstol gör att du direkt kopplar känslan till Chesterfield och Oxford-eran, och förstärker den rustika atmosfären. Våra skinnstolar är oförskämt komfortabla och ter sig på många sätt lika bra som en plats för avkoppling och relax som en möbel att äta sin middag i. Kombinationen att sitta bekvämt som i en fåtölj samtidigt som hela familjen är samlad och äter tillsammans runt middagsbordet tror vi är minst sagt svårslagen!

Med fokus på ergonomi

Vi möter en allt mer stillasittande vardag med våra barn och ungdomar till följd av den datorkultur som fortsätter prägla deras levnadssätt. Med det i åtanke är det viktigt för oss att alltid ha ergonomiska stolar anpassade för barnens datorvanor bland vårt stora utbud. En sådan stol kallas i folkmun för “Gamingstol” som är speciellt utformad och framtagen för att stödja rygg och nacke och på så sätt potentiellt förhindra problem i framtiden! För övriga familjemedlemmar, som fortfarande spenderar mycket tid vid datorn om än inte samma utsträckning, har vi självfallet även mer klassiska och ergonomiska kontorsstolar i sortimentet.

Tyg & textilrengöring till din nya möbel

En av de största vardagshjältarna i hemmet är enligt oss, utan tvekan, stolen. Den är oss trogen år efter år och utsätts för otaliga prövningar som kaffe, bär, såser och friterat. För att förhindra fläckar på din trotjänare har vi trendiga stolsöverdrag i sortimentet som hjälper till att skydda ditt möbeltyg. Om olyckan redan varit framme hittar du rengöringspaket hos oss, respektive särskilt anpassat för specifika materialval som skinn och tyg.  

Oops! Letade du efter plaststolar för utomhusbruk? Klicka dig vidare direkt till våra “utestolar” som ligger inom kategorin “utemöbler” för att hitta vårt enorma utbud av utemöbler!

Billiga stolar online på Trademax.se!

På Trademax kan du köpa billiga bra stolar på nätet, och du kan räkna med att få mycket kvalitet och stil för pengarna. Vi levererar dina varor smidigt och effektivt. Du har alltid 365 dagars öppet köp så att du kan vara helt säker på att ditt köp känns rätt. Med snygga stolar från Trademax får du många gäster till middagen så glöm inte att köpa extra mycket mat!