Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 88 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Här hittar du ett stort och varierat utbud av gungstolar. Välj bland många olika modeller, material, färger och storlekar. Gungstolar är inte enbart vackra inredningsdetaljer, utan har också ergonomiska fördelar. En plats för vila eller produktivitet, här hittar du den perfekt stolen för ett avslappnat gungade. Välj och vraka bland allt ifrån en gungstol i retrostil till gungstol för den trendmedvetna. Du vet väl om att vi kör hem dina möbler med expressleverans av lagervaror på 2-6 dagar! Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp.

Gungstolar för alla rum och behov

Sitt bekvämt, när som helst och var som helst. Våra gungstolar ger dig en perfekt kombination av komfort, flexibilitet och smakfull design. Bredvid soffan i vardagsrummet, under läslampan i myshörnan, vid skrivbordet eller som köksstol vid matbordet eller köksön. Vi erbjuder gungstolar med kompromisslös komfort för hela familjen, oavsett rum och behov. Våra gungstolar har många användsområden. Välj mellan gungstolar i trä eller stålram, med stoppade sitsar i skinn, tyg eller PU-läder. Oavsett om du vill inreda stilrent och neutralt med en vit gungstol, eller letar efter en riktig färgklick, så kan du välja mellan gungstolar i mängder av olika färger, toner och nyanser.

 

Modern gungstol för vila och återhämtning

Redan vid födseln har vaggande och gungande rörelser en lugnande effekt. Låt en gungstol i ny modern design bli den givna platsen för vila och återhämtning. Med fåtölj-liknande utseende ger våra gungstolar och gungfåtöljer maximal sittkomfort. Och visst är det fantastiskt vilka avkopplande effekter en gungstol har! Visste du till exempel att en gungstol kan främja muskulär avkoppling i ryggen, och samtidigt träna muskulaturen i benen. Den harmoniska gungrörelsen kan också hjälpa till att återställa hjärtfrekvensen. När kroppen slappnar av tillåts även hjärnan vila. En gungstol kan därför vara mycket användbart för personer med sömnproblem. 30 minuters vila i en gungstol innan det är dags att sova kan bidra till en mer bättre sömn. Med en gungstol får du helt enkelt en bekväm sittmöbel som, med dess positiva inverkan på kroppen, är svår att överskatta. Komplettera gärna med filtar och plädar och vackra prydnadskuddar för att höja mysfaktorn ytterligare.