Snurrstol & gungstol

230 st produkter
Kampanj
1351335(1).jpg

Här hittar du ett stort och varierat utbud av snurrstolar och gungstolar. Välj bland många olika modeller, material, färger och storlekar. Snurrstolar och gungstolar är inte enbart vackra inredningsdetaljer, utan har också ergonomiska fördelar. En plats för vila eller produktivitet, här hittar du den perfekt stolen för flexibelt snurrande eller avslappnat gungade. Välj och vraka bland allt ifrån en snurrstol i retrostil till gungstol för den trendmedvetna. Du vet väl om att vi kör hem dina möbler helt fraktfritt med expressleverans av lagervaror på 2-6 dagar! Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp.

Snurrstolar och gungstolar för alla rum och behov

Sitt bekvämt, när som helst och var som helst. Våra snurrstolar och gungstolar ger dig en perfekt kombination av komfort, flexibilitet och smakfull design. Bredvid soffan i vardagsrummet, under läslampan i myshörnan, vid skrivbordet eller som köksstol vid matbordet eller köksön. Vi erbjuder snurrstolar och gungstolar med kompromisslös komfort för hela familjen, oavsett rum och behov. Kanske är du ute efter en snurrstol med hjul till skrivbordet, en snurrstol utan hjul som assisterande barstol i köket eller en äggformad gungstol att koppla av i efter en lång dag? Våra snurrstolar och gungstolar har många användsområden. Välj mellan snurrstolar i trä eller stålram, med stoppade sitsar i skinn, tyg eller PU-läder. Oavsett om du vill inreda stilrent och neutralt med en vit snurrstol, eller letar efter en riktig färgklick, så kan du välja mellan snurrstolar och gungstolar i mängder av olika färger, toner och nyanser.

 

Modern gungstol för vila och återhämtning

Redan vid födseln har vaggande och gungande rörelser en lugnande effekt. Låt en gungstol i ny modern design bli den givna platsen för vila och återhämtning. Med fåtölj-liknande utseende ger våra gungstolar och gungfåtöljer maximal sittkomfort. Och visst är det fantastiskt vilka avkopplande effekter en gungstol har! Visste du till exempel att en gungstol kan främja muskulär avkoppling i ryggen, och samtidigt träna muskulaturen i benen. Den harmoniska gungrörelsen kan också hjälpa till att återställa hjärtfrekvensen. När kroppen slappnar av tillåts även hjärnan vila. En gungstol kan därför vara mycket användbart för personer med sömnproblem. 30 minuters vila i en gungstol innan det är dags att sova kan bidra till en mer bättre sömn. Med en gungstol får du helt enkelt en bekväm sittmöbel som, med dess positiva inverkan på kroppen, är svår att överskatta. Komplettera gärna med filtar och plädar och vackra prydnadskuddar för att höja mysfaktorn ytterligare.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Stapelbar
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj